Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mai multi studenti protesteaza vineri in fata Garii de Nord din Bucuresti fata de pierderea gratuitatii pentru calatoriile cu trenul

B1 B1,
Mai multi studenti protesteaza vineri in fata Garii de Nord din Bucuresti fata de pierderea gratuitatii pentru calatoriile cu trenul

Mai multi studenti protesteaza vineri in fata Garii de Nord din Bucuresti, nemultumiti de eliminarea gratuitatii pentru calatoriile cu trenul. Protestul este organizat intre orele 10. 00 si. continuă pe B1

Studentii protesteaza din nou in fata Garii de Nord din Capitala: Exista o degringolada totala la nivelul Guvernului

Studentii din intreaga tara ies din nou in strada sa-si ceara drepturile. Acestia protesteaza in fata Garii de Nord din Capitala nemultumiti de eliminarea gratuitati pentru transportul feroviar.

UPDATE VIDEO Cazul relocarii Colegiului Gheorghe Sincai: protest al profesorilor in fata liceului

Mai multi profesori de la Colegiul National Gheorghe Sincai protesteaza in fata cladirii fata de intentia de relocare a scolii. Este vorba de 18 profesori care au refuzat sa intre la ore si alti 13 profesori care ar trebui sa aiba ore online, dar nu le sustin.

Bloomberg News concediaza mai multi angajati, inclusiv redactori vechi

Bloomberg News a inceput joi sa isi anunte mai multi angajati ca va incheia contractele de munca, potrivit unor surse citate de Variety, iar intre acestia se numara redactori care lucreaza pentru compania media de cateva decenii, scrie News.

Dosar penal deschis de politistii din Prahova dupa ce mai multi adolescenti au batut un baiat

Politistii din Prahova au deschis un dosar penal si fac cercetari dupa ce mai multi adolescenti cu varste intre 12 si 16 ani au batut un baiat in varsta de 13 ani, faptele fiind filmate si inregistrarea postata pe internet.

Business report: Avertismentul lui Bill Gates: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie. Elevii francezi, testati saptamanal la scoala. Sunt slujbele functionarilor in pericol? Grecii vor sa ramburseze anticipat o parte din banii FMI

Executare silita 2021. Ce pot face executorii ca sa recupereze de la tine datoriile nefiscale * De ce nu va atrage Romania cele 30 de miliarde de euro de la UE. Economist: Nu poti, intr-un pahar de 200 ml, sa pui un litru de apa * Masuri de protectie anti-COVID in Franta: Elevii vor fi testati saptamanal la scoala * Bill Gates avertizeaza ca lumea se va confrunta cu alte doua dezastre: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie * Bugetul 2021: sunt slujbele functionarilor in pericol? Economist: Cine zice asta va fi injurat * Florin Citu: Deficitul ESA va fi 8,2% din PIB, Comisia nu este multumita. Masurile analizate de Guvern pentru reducerea cheltuielilor publice * Grecia vrea sa ramburseze anticipat o parte dintre imprumuturile acordate de FMI * Cum arata bugetul lui Florin Citu: Pensiile, inghetate pana in 2023!.

Victor Ponta castiga mai multi bani dupa ce s-a retras din politica. Ce a reusit sa faca fostul premier

Dupa esecul din Alegerile Parlamentare, liderul PRO Romania, Victor Ponta isi anunta retragerea din politica. A fost o decizie neasteptata, dar in contextul actualei organizari parlamentare era una de asteptat. Desi a renuntat la politica, Victor Ponta o duce foarte bine, lucrand acum in mediul privat. Victor Ponta mai castigat in mediul privat, decat ca .

Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar, spune Michael Gove

Regatul Unit a acordat statut de rezident permanent unui numar de 4,3 milioane de cetateni ai Uniunii Europene, mai multi decat populatia unor state din blocul comunitar, ceea ce arata ca Brexitul nu a dus la un amplu exod al cetatenilor UE, a declarat luni Michael Gove, ministru responsabil pentru coordonarea Cabinetului britanic, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Raluca Turcan: Am fost la o casa de pensii ca sa vad cum arata un dosar de pensii speciale Cei mai multi dintre beneficiari au raportul contributivitate factor favorizant aproximativ egal (VIDEO)

Ministrul Muncii, Raluca Turcan a declarat in timpul emisiunii Actualitatea cu Tudor Musat ca a mers intr-o casa de pensii pentru a vedea cum arata un dosar de pensii speciale. Turcan sustine ca cele mai mari.

VIDEO Bill Gates prezice viitorul, din nou: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie

Multe dintre conspiratiile legate de Bill Gates sunt alimentate de faptul ca, in urma cu cativa ani, a prezis pandemia cu lux de detalii. Acum, co-fondatorul Microsoft s-a mai aruncat si la.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )