Libnet.ro
UNICEF

21:00

Actiunile brandurilor de lux din Franta au scazut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile brandurilor de lux din Franta au scazut

Actiunile celor mai mari companii franceze de lux s-au depreciat marti, dupa ce Statele Unite au emis un nou set de taxe asupra produselor franceze, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Santorini, insula celor mai frumoase apusuri. Totul despre paradisul aflat in topul celor mai romantice locuri din lume

Insula Santorini sau Thira, cum o numesc grecii, se afla in topul celor mai romantice destinatii din lume, fiind unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa, o emblema a turismului mediteranean.

P Campioni in Business: Profilul celor mai mari companii din Romania. Cei mai importanti antreprenori romani premiati la Bucuresti

Dupa premierile antreprenorilor de succes din zona Transilvaniei si a Moldovei, a venit si timpul sa cunoastem Campionii Munteniei, dar si Antreprenorul anului 2019. Gala Campioni in Business a prezentat si un scurt portret al celor mai mari companii.

O romanca, pe lista celor mai buni investitori europeni in startup-uri

O romanca in varsta de 35 de ani a fost inclusa de revista americana Forbes pe lista Regele Midas - Europa 2019, a celor mai importanti 25 de negociatori europeni de investitii in startup-uri, in portofoliul ei de finantari intrand si o companie fondata in Romania.

Topul celor mai enervante cantece de Craciun VIDEO

In preajma sarbatorilor de iarna a fost intocmit clasamentul celor mai enervante piese de Craciun, ce s-a bazat pe rezultatele unui sondaj din Marea Britanie.

Cristina s-a mutat recent intr-un complex de lux din Bucuresti. Cand i-a venit prima factura de la locul de la parcare a crezut ca lesina: Cum sa treci asa ceva pe nota de plata?

O tanara din Bucuresti care s-a mutat recent intr-un complex imobiliar de la marginea orasului a avut parte de surpriza anului atunci cand a primit prima factura pentru locul de parcare din subteranul.

Business report: Deficitul romanesc in contextul UE; Patru institutii financiare au notificat BNR ca vor sa cumpere Credit Agricole Romania; Bucuresti pierde 14 pozitii in clasamentul celor mai inovatoare orase din lume

Poate cea mai cautata meserie din Romania: operator productie. Salariile incep de jos, dar angajatii muncitori pot castiga 1. 500 de euro. Companiile din industria productiei de componente. Politica Agricola Comuna a UE a avut efecte negative asupra fortei de munca din fermele de familie si de subzistenta, si in Romania. Politica Agricola Comuna.

O noua provocare virala pe Internet face din ce in ce mai multe victime! Medicii atentioneaza tinerii din intrega lume

O noua provocare de pe Internet a impis medicii sa emita o atentionare la nivel mondial. Din ce in ce mai multi tineri posteaza poze pe retelele de socializare in care se bronzeaza in zonele intime,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2891 seconds )