Libnet.ro
UNICEF

22:45

O noua provocare virala pe Internet face din ce in ce mai multe victime! Medicii atentioneaza tinerii din intrega lume

Antena3 Antena3,
O noua provocare virala pe Internet face din ce in ce mai multe victime! Medicii atentioneaza tinerii din intrega lume

O noua provocare de pe Internet a impis medicii sa emita o atentionare la nivel mondial. Din ce in ce mai multi tineri posteaza poze pe retelele de socializare in care se bronzeaza in zonele intime,. continuă pe Antena3

Verificari de amploare ale politistilor din mai multe judete la un ocol silvic din Gorj

Aproximativ 30 de politisti si lucratori silvici din mai multe judete ale tarii au efectuat verificari de amploare la un ocol silvic din Gorj si la patru societati care se ocupa cu exploatarea forestiera.

Complicele lui Gheorghe Dinca face dezvaluiri naucitoare. Au fost mai multe fete violate. Ce spune despre Luiza

Stefan Risipiceanu le-a oferit anchetatorilor noi detalii, in cazul care a zdruncinat Romania din temelii, odata cu disparitia adolescentelor Luiza Melencu si a Alexandrei Macesanu. Vecinul care l-a ajutat pe criminalul din Caracal a fost arestat, cu cateva zile in urma, odata ce a debutat un nou scandal, in cadrul anchetei prin care procurorii incearca .

Cu cine se iubeste Brad Pitt, dupa despartirea de Angelina Jolie. Paparazzii i-au surprins de mai multe ori impreuna

Brad Pitt se afla in plin proces de divort cu Angelina Jolie si pare ca a trecut fara prea mari probleme peste despartirea de frumoasa diva. Starul american este banuit ca are o relatie cu actrita Alia Shawkat. in ultima vreme, cei doi au fost surprinsi de mai multe ori impreuna la diferite evenimente. Brad .

VREMEA. Ninge in mai multe zone din tara. ANM avertizeaza: Strat consistent de zapada si viscol in zona montana!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

VREMEA. Ninge si viscoleste in mai multe zone din tara. Meteorologii avertizeaza ca vremea se schimba dramatic in urmatoarele ore!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

Mai multe asociatii cer premierului inlocuirea sefei interimare a Protectiei Consumatorului. Irina Ionescu ar fi cheltuit banii institutiei in scop personal

Mai multe asociatii implicate in sustinerea drepturilor si intereselor consumatorilor din Romania solicita premierului Ludovic Orban inlocuirea Mihaelei Irina Ionescu de la conducerea interimara a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), sustinand ca o persoana care a folosit banii publici ai institutiei in scop personal nu ar mai trebui sa ocupe o functie publica.

Europa, sub asaltul teroristilor. Mai multe persoane injunghiate in Olanda, in seara in care toti ochii erau indreptati catre crimele de pe Podul Londrei

Politia olandeza a anuntat ca mai multe persoane au fost injunghiate pe o strada din Haga, transmite Reuters preluata de g4media. ro. intr-un mesaj ulterior, politia din Haga a anuntat ca este pe.

Marea Britanie: Supermarketurile produc mai multe deseuri din plastic, desi s-au angajat sa le reduca

Un nou studiu arata ca supermarketurile de Marea Beritanie produc mai multe deseuri din plastic, desi numarul ar fi trebuit sa scada. Se pare ca introducerea pungilor refolosibile E-Bags nu ar da rezultatele asteptate, conform CNN. Problema este ca aceste pungi contin mult mai mult plastic decat cele normale, desi au avantajul ca pot fi folosite de mai multe ori.

Panica in Olanda! Mai multe persoane injunghiate pe o strada comerciala din Haga

Mai multe persoane au fost ranite vineri prin injunghiere pe o strada comerciala din Haga, suspectul fiind inca in libertate, a anuntat politia olandeza, transmite Reuters. Serviciile de urgenta au fost.

Madonna are probleme de sanatate. Artista a anulat mai multe concerte: Dureri coplesitoare!

Madonna, supranumita regina muzicii pop, are probleme de sanatate. Artista a anulat trei concerte din cadrul turneului sau din cauza durerilor pe care le descrie drept coplesitoare. Madonna are probleme de sanatate Madonna 61 de ani) este supranumita regina muzicii pop, castigatoare a sapte premii Grammy, laureata a doua Globuri de Aur si autoare de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )