Libnet.ro
UNICEF

19:15

Actiunile companiei lui Berlusconi scad dupa alegerile din Italia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile companiei lui Berlusconi scad dupa alegerile din Italia

Actiunile grupului italian Mediaset SpA, al lui Silvio Berlusconi, au consemnat o scadere importanta ieri, la Bursa din Milano, dupa anuntarea rezultatelor alegerilor parlamentare de duminica, in care partidele eurosceptice si de extrema dreapta au inregistrat o victorie istorica. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura dura pentru Silvio Berlusconi dupa alegerile din Italia

Actiunile grupului Mediaset al lui Silvio Berlusconi inregistrau luni o scadere de aproape 7% la bursa de la Milano, in pe ansamblu piata pare mai degraba stabila, dupa anuntarea rezultatelor la alegerile.

Presa italiana despre alegerile din peninsula: Di Maio, M5S: Suntem invingatori absoluti; Salvini: Nu vrem aliante ciudate, centru-dreapta poate guverna; Provincia italiana a votat impotriva lui Berlusconi si in favoarea Ligii Nordului

Agentia ANSA scrie ca Luigi Di Maio si Matteo Salvini sunt invingatori indiscutabili la alegerile politice din 4 martie, in Italia, in timp ce Partidul Democrat, iar Matteo Renzi ar urma sa isi dea demisia. Va multumesc tuturor, este o victorie extraordinara, care ne umple de mandrie, bucurie si responsabilitate, a spus liderul Ligii Nordului, Matteo Salvini, citat de Il Messaggero. Provincia italiana a votat impotriva lui Berlusconi si in favoarea Ligii Nordului, titreaza L'Espresso. Il Sole scrie Luigi Di Maio a fost cel mai tanar vicepresedinte al Camerei Deputatilor si ar putea deveni cel mai tanar premier din istoria Italie. In schimb, Corriere della Sera se intreaba ce se poate intampla acum n conditiile in care nu se poate forma un guvern?.

APE: Conflictele inghetate existente in regiune se vor mentine si dupa alegerile din Rusia

Asociatia pentru Politica Externa APE) a prezentant luni, 5 martie, concluziile unui studiu realizat pe subiectul conflictelor regionale in contextul alegerilor prezidentiale din Rusia.

Oficial luxemburghez: Succesul populistilor la alegerile din Italia se datoreaza Poloniei, Ungariei

Succesul formatiunilor de extrema-dreapta si antisistem la alegerile legislative desfasurate duminic.

Washington Post si Le Monde: Alegerile din Italia, o noua lovitura data ordinii europene. Euroscepticismul se redreseaza.

Presa internationala trateaza pe larg rezultatele alegerilor din Italia vorbind la unison despre un esec major din perspectiva unitatii europene. Unii analisti au califcat cursa electorala drept ultima batalie dintre un val populist si neliberal care avanseaza si aparatorii timorati si acriti ai actualei ordini liberale europene, scrie The Washington Post. citat de Rador. Extremistii au fost, logic, primii care s-au bucurat. Uniunea Europeana va avea o seara proasta, a scris pe Twitter presedinta FN, Marine Le Pen, duminica seara. Toate felicitarile mele colegilor din Parlamentul european, Miscarea 5 stele. Euroscepticismul se redreseaza, si-a exprimat bucuria si eurodeputatul partidului britanic UKIP Nigel Farage, scrie Le Monde.

Cad primele capete la FCSB dupa umilinta din Cupa Romaniei

Eliminata din Europa League si Cupa Romaniei in mai putin de o saptamana, FCSB ramane sa spere doar la castigarea campionatului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )