Libnet.ro
UNICEF

14:45

Lovitura dura pentru Silvio Berlusconi dupa alegerile din Italia

Antena3 Antena3,
Lovitura dura pentru Silvio Berlusconi dupa alegerile din Italia

Actiunile grupului Mediaset al lui Silvio Berlusconi inregistrau luni o scadere de aproape 7% la bursa de la Milano, in pe ansamblu piata pare mai degraba stabila, dupa anuntarea rezultatelor la alegerile. continuă pe Antena3

Lovitura dura pentru Razvan Lucescu. Visul sau a fost spulberat

PAOK Salonicsi-a aflat pedeapsa, in urmaincidentelor care au dus la anularea derby-ului cu Olympiacos Pireu, de duminica trecuta. Verdictul Comisiei de Disciplina din Grecia a fost drastic: echipa.

Alegeri parlamentare in Italia: Coalitia de dreapta a lui Silvio Berlusconi, din care face parte si partidul de extrema dreapta Liga Nordului, este marea favorita

Coalitia de dreapta a lui Silvio Berlusconi, din care face parte si partidul de extrema dreapta Liga Nordului, este marea favorita la alegerile parlamentare din Italia, care au loc duminica. La 81 de ani, Silvio Berlusconi ar putea reintra in scena, fara a putea candida, insa, la functia de premier, in conditiile in care are o condamnare definitiva pentru frauda fiscala. Alegerile din Italia sunt privite cu preocupare pe intreg continentul, avand in vedere ascensiunea din sondaje a doua partide eurosceptice si populiste: Liga Nordului, condusa de Matteo Salvini, de extrema dreapta, si gruparea anti sistem Miscarea 5 Stele, al carei lider este Luigi di Maio.

Alegerile din Italia. Silvio Berlusconi isi face revenirea in politica, dar pierde leadershipul dreptei

Silvio Berlusconi, ai carui ultimi 25 de ani de revenire in politica se confunda cu istoria Italiei, a pierdut duminica, pentru prima oara, leadershipul dreptei, scrie AFP.

S-au deschis urnele in alegerile legislative din Italia. Este asteptata o victorie a aliantei de centru-dreapta, codusa de Silvio Berlusconi

Urnele de vot s-au deschis duminica dimineata in Italia pentru un scrutin legislativ la care este de asteptat o victorie a aliantei de centru-dreapta a fostului premier Silvio Berlusconi, care nu-i va asigura insa si majoritatea parlamentara,.

Presa italiana despre alegerile din peninsula: Di Maio, M5S: Suntem invingatori absoluti; Salvini: Nu vrem aliante ciudate, centru-dreapta poate guverna; Provincia italiana a votat impotriva lui Berlusconi si in favoarea Ligii Nordului

Agentia ANSA scrie ca Luigi Di Maio si Matteo Salvini sunt invingatori indiscutabili la alegerile politice din 4 martie, in Italia, in timp ce Partidul Democrat, iar Matteo Renzi ar urma sa isi dea demisia. Va multumesc tuturor, este o victorie extraordinara, care ne umple de mandrie, bucurie si responsabilitate, a spus liderul Ligii Nordului, Matteo Salvini, citat de Il Messaggero. Provincia italiana a votat impotriva lui Berlusconi si in favoarea Ligii Nordului, titreaza L'Espresso. Il Sole scrie Luigi Di Maio a fost cel mai tanar vicepresedinte al Camerei Deputatilor si ar putea deveni cel mai tanar premier din istoria Italie. In schimb, Corriere della Sera se intreaba ce se poate intampla acum n conditiile in care nu se poate forma un guvern?.

LOVITURA COLOSALA pentru Cristian POMOHACI! Chiar in Postul Pastelui, JUDECATORII au decis

Cristian Pomohaci a primit o noua lovitura din partea magistratilor intr-un caz care vizeaza suspendarea dreptului fostului preot de a conduce. Judecatorii au respins ca nefondata plangerea.

APE: Conflictele inghetate existente in regiune se vor mentine si dupa alegerile din Rusia

Asociatia pentru Politica Externa APE) a prezentant luni, 5 martie, concluziile unui studiu realizat pe subiectul conflictelor regionale in contextul alegerilor prezidentiale din Rusia.

Doua romance, CANDIDATE la alegerile din Italia

Doua romance cu dubla cetatenie candideaza la alegerile pentru reinnoirea Consiliilor executive, de pe 4 martie, in doua din cele mai importante regiuni ale Italiei, Lazio si Lombardia. Decizia acestora de.

Oficial luxemburghez: Succesul populistilor la alegerile din Italia se datoreaza Poloniei, Ungariei

Succesul formatiunilor de extrema-dreapta si antisistem la alegerile legislative desfasurate duminic.

Doua romance, candidate la alegerile din Italia. Romanii cu cetatenie italiana trebuie sa dea semnalul clar ca exista si in viata politica

Pe 4 martie in Italia vor avea loc alegeri parlamentare si alegeri pentru reinnoirea Consiliilor executive in doua din cele mai importante regiuni ale Peninsulei, Lazio si Lombardia. Printre candidati se numara si cetateni romani cu dubla cetatenie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )