Libnet.ro
UNICEF

08:15

Actiunile europene, afectate de atacurile din Bruxelles. Cele mai lovite sunt actiunile din sectoarele turism si petrecerea timpului liber

Hotnews Hotnews,
 Actiunile europene, afectate de atacurile din Bruxelles. Cele mai lovite sunt actiunile din sectoarele turism si petrecerea timpului liber

Actiunile europene au suferit o corectie puternica, cele din sectorele de calatorii si petrecere a timpului liber fiind cele mai afectate, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Bursele sunt in scadere dupa atentatele de la Bruxelles. Cele mai afectate sunt actiunile companiilor aeriene

Bursele mondiale sunt in scadere, in timp ce aurul considerat save-haven si obligatiunile de stat au crescut, dupa ce atacurile de la Bruxelles au declansat alerte de securitate in tarile Europei Occidentale, scrie Reuters.

Sunt atacurile din Bruxelles o razbunare pentru arestarea lui Salah Abdeslam? - analiza The Guardian

Atac facut din razbunare? Dovezi despre o noua celula terorista si privind servicii de securitate incompetente? Un semn ca reteaua lui Salah Abdselam, organizatorul logistic al atacurilor din Paris de anul trecut, ce a fost arestat vineri, inca functioneaza? Sau - tinand cont ca avem inca prea putine date despre atacurile de marti dimineata - nici o ipoteza din cele de mai sus? se intreaba jurnalistul Jason Burke de la The Guardian.

LIVE TEXT VIDEO FOTO UPDATE Bruxelles, sub atac terorist coordonat: explozii multiple la aeroportul Zaventem si la doua statii de metrou din centrul capitalei / Deflagratiile au ucis cel putin 21 de persoane, mai multe zeci sunt raniti

Aeroportul Zaventem din Bruxelles a fost evacuat marti dimineata dupa doua explozii puternice ce au zguduit terminalul de plecari, in capitala belgiana avand loc deflagratii mortale si la statii de metrou aflate aproape de institutii europene. Bilantul exploziilor de la aeroport si metrou este de cel putin 21 persoane ucise, mai multe zeci fiind ranite. Deflagratiile din aeroport au avut loc inainte de controlul de securitate langa ghiseul companiei American Airlines. Agentia Belga a transmis ca s-au auzit strigate in araba si focuri de arma inaintea exploziilor. 53Actiunile europene, afectate de atacurile din Bruxelles. Cele mai lovite sunt actiunile din sectoarele turism si petrecerea timpului liber 11:52 Ce putin 21 de oameni au murit in exploziile de la Bruxelles, potrivit unui bilant provizoriu oferit de pompieri11:47 Apare o prima reactie din Rusia, care critica NATO11:41 Parchetul belgian a anuntat ca explozia de la aeroport a fost un atentat sinucigas si a confirmat bilantul provizoriu de 13 morti si 35 de ranit11:19 Explozia din metrou a avut loc intre statia Maelbeek si statia Arts-loi, in plin centru al cartierului european din Bruxelles, la ora 9,01. Bilantul nu este cunoscut inca la acest stadiu.

Sustinatori ai Statului Islamic au incercat sa imprastie panica prin mesaje despre alte bombe din Bruxelles

O noua metoda? Imediat dupa atacurile din Bruxelles, mai multe conturi de Twitter, evident ale unor sustinatori ai Statului Islamic, au inceput sa disemineze, pe ton de panica, zvonuri privind alte atacuri din oras, scrie Le Monde. O carte fundamentala pentru a intelege ce se intampla acum in lume.

Roman care a locuit in Molenbeek, cartierul general al jihadistilor din Bruxelles: Cei mai multi musulmani stau pe ajutoare sociale. S-au batut cu Politia

Atentatele teroriste care au avut loc in Belgia l-au gasit in Bruxelles si pe Ruben, un tanar din judetul Timis, stabilit de mai multi ani in Bruxelles. Student la Contabilitate, Ruben a trecut in dimineata atentatelor, in drum spre scoala, prin doua statii de metrou in care ulterior s-au produs explozii. Timp de cinci ani, Ruben si familia lui au locuit in Molenbeek, cartierul in care a fost prins si Salah Abdelsam.

Atacurile teroriste din Bruxelles sfasie constructia deja subreda a ceea ce mai poate fi numita Uniunea Europeana

Atacurile teroriste din 22 martie de la Bruxelles au venit intr-un moment in care Uniunea Europeana inca nu isi revenise prea bine dupa atacurile din noiembrie 2015 de la Paris unde au murit 130 de oameni si se zbate din greu sa rezolve criza.

Patru romani, printre care un minor, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Patru romani, printre care un copil, au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles.

Trei romani, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Doi romani au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles. Unul dintre ei este Claudiu Rusu, care a declarat la Digi24 ca a fost ranit in zona capului in explozia de la aeroport, primind ingrijiri medicale la fata locului.

Procurorii au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase

Procurorii belgieni au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase, relateaza RTBF. in total, 23 de persoane au fost ucise, iar cateva zeci au fost ranite.

Belgia: Politia a emis un mandat de cautare vizand un suspect in atentatele de pe aeroportul din Bruxelles

Politia a emis un mandat de cautare ce vizeaza un barbat suspectat de implicare in atacurile cu bomba comise marti pe aeroportul din Bruxelles, in urma carora cel putin 10 persoane si-au pierdut viata, anunta Reuters. Facand apel la martori pentru oferirea de informatii, politia a difuzat fotografia unui barbat, imbracat in camasa si geaca albe si purtand o palarie de culoare inchisa, ce impinge un carucior cu bagaje prin aeroport.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )