Libnet.ro
UNICEF

10:45

Actiunile Google au depasit, pentru prima data, pragul de 1.000 de dolari

B1 B1,
Actiunile Google au depasit, pentru prima data, pragul de 1.000 de dolari

Actiunile Google au crescut cu 13% in prima parte a sedintei de vineri pe bursa din Statele Unite si au depasit pentru prima data pragul de 1. 000 de dolari, cotatia fiind sustinuta de rezultatele financiare. continuă pe B1

Actiunile Google depasesc pentru prima data 1.000 de dolari

Actiunile Google au crescut cu 13% in prima parte a sedintei de vineri pe bursa din Statele Unite si au depasit pentru prima data pragul de 1. 000 de dolari. Cotatia este sustinuta de rezultatele financiare bune raportate de companie pentru trimestrul.

STUDIU: Piata auto europeana va creste in 2014, pentru prima data dupa sapte ani.

Vanzarile de autovehicule noi din Europa ar putea creste in 2014, pentru prima data dupa sapte ani, chiar daca avansul va fi limitat partial de somajul ridicat si efectele crizei datoriilor suverane, arata un studiu realizat de un centru de cercetare afiliat Hyundai Motor Group, citat de Mediafax. Piata auto din Europa va inregistra o crestere de 2,5% anul urmator, la 13,87 milioane de unitati, estimeaza Korea Automotive Research Institute, citat de portalul Automotive News. Pentru anul in .

Biserica Luterana suedeza a ales, pentru prima data in istoria sa, un arhiepiscop femeie

O femeie a fost aleasa, pentru prima data in istorie, in fruntea Bisericii Luterane suedeze. Antje Jackelen, aleasa cu peste 55% dintre voturi in functia de arhiepiscop, are doi copii si este cunoscuta in lume.

Biserica Suediei a ales, pentru prima data in istorie, o femeie la conducere

O femeie a fost aleasa, pentru prima data in istorie, la conducerea bisericii luterane suedeze. Clericii cu drept de vot au votat-o in proportie de 55,9% pe Antje Jackelen arhiepiscop, dupa ce predecesorul.

O femeie, aleasa pentru prima data la conducerea Bisericii suedeze.

Biserica Luterana suedeza a anuntat, marti, ca a ales, pentru prima data in istoria sa, un arhiepiscop femeie. Episcopul din Lund, Antje Jackelen, a fost aleasa cu 55,9% din voturi, de catre cei 325 de clerici cu drept de vot, dupa ce predecesorul ei, Anders Wejryd, s-a retras, relateaza AFP. Jackelen, in varsta de 58 de ani, ordinata in 1980, a fost episcop din 2007. Este casatorita cu un preot si are doi copii. Contactata de agentia suedeza de presa TT, ea s-a declarat un pic .

Actiunile Google au explodat si au ajuns la peste 1.000 de dolari

Actiunile Google au ajuns la 1. 000 de dolari pe actiune dupa anuntarea rezultatelor financiare de astazi. Investitorii sunt din ce in ce mai optimisti.

Actiunile Google au atins un maxim istoric datorita rezultatelor financiare foarte bune

Actiunile Google au atins un maxim istoric de peste 950 dolari in sedinta de post-tranzactionare la New York datorita anuntarii unor rezultate financiare peste asteptarile pietei, scrie Reuters. Cei de la Google spun ca rezultatele sunt o dovada ca am trecut definitiv din era PC-urilor, in una dominata de mai multe device-uri, precum smartphone-ul si tableta. Trimestrul trecut profitul a fost de aproape 3 miliarde dolari, iar veniturile, de aproape 15 mld.

Bosnia merge pentru prima oara la Cupa Mondiala

Bosnia Hertegovina va juca pentru prima oara la un Campionat Mondial de Fotbal, dupa ce a invins in Lituania cu 1-0.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )