Libnet.ro
UNICEF

05:15

STUDIU: Piata auto europeana va creste in 2014, pentru prima data dupa sapte ani.

România Liberă România Liberă,
STUDIU: Piata auto europeana va creste in 2014, pentru prima data dupa sapte ani.

Vanzarile de autovehicule noi din Europa ar putea creste in 2014, pentru prima data dupa sapte ani, chiar daca avansul va fi limitat partial de somajul ridicat si efectele crizei datoriilor suverane, arata un studiu realizat de un centru de cercetare afiliat Hyundai Motor Group, citat de Mediafax. Piata auto din Europa va inregistra o crestere de 2,5% anul urmator, la 13,87 milioane de unitati, estimeaza Korea Automotive Research Institute, citat de portalul Automotive News. Pentru anul in . continuă pe România Liberă

Studiu: Piata auto europeana va inregistra anul viitor prima crestere din ultimii sapte ani

Vanzarile de masini noi in Europa vor creste probabil anul viitor, pentru prima data in ultimii sapte ani, anunta un studiu realizat de un centru de cercetare afiliat Hyunday Motor Group. Astfel, daca pentru.

Dacia, lidera pe piata auto europeana. inmatricularile masinii produse in Romania au inregistrat cea mai puternica crestere din UE

Inmatricularile de masini Dacia in Uniunea Europeana UE) au crescut cu peste 20% in primele noua luni ale anului si cu 41% in septembrie, inregistrand astfel cele mai bune evolutii din randul marcilor.

Piata auto a consemnat, la noua luni, o scadere de 11,4%

Piata auto a consemnat, la noua luni, o scadere de 11,4%, cu un minus de 9,8% la autoturisme, desi a crescut in fiecare luna din trimestrul al treilea, conform unui comunicat de presa remis redactiei de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Piata auto, la noua luni: vezi topul celor mai bine cotate marci de masini

Piata auto a crescut in fiecare luna din trimestrul al treilea, incheiat cu un avans de 3,1% fata de intervalul similar din 2012, insa la noua luni inregistreaza o scadere de 11,4%, cu un minus de 9,8% la autoturisme, potrivit datelor APIA.

Piata auto a crescut in trimestrul al treilea, dar ramane pe minus la 9 luni

Piata auto a crescut in fiecare luna din trimestrul al treilea, incheiat cu un avans de 3,1% fata de intervalul similar din 2012. insa, la 9 luni inregistreaza o scadere de 11,4%, cu un minus de 9,8% la.

Piata auto si-a revenit pe crestere in trimestrul al treilea, dar e tot in picaj pe primele noua luni din 2013 fata de 2012

Piata auto a crescut in fiecare luna din trimestrul al treilea si incheiat cu un avans mediu de 3,1% fata de intervalul similar din 2012, insa la noua luni inregistreaza o scadere de 11,4%, cu un minus de 9,8% la autoturisme, potrivit datelor centralizate la Asociatia Producatorilor si Importatorilor Auto APIA).

Bosnia merge pentru prima oara la Cupa Mondiala

Bosnia Hertegovina va juca pentru prima oara la un Campionat Mondial de Fotbal, dupa ce a invins in Lituania cu 1-0.

Actiunile Google au depasit, pentru prima data, pragul de 1.000 de dolari

Actiunile Google au crescut cu 13% in prima parte a sedintei de vineri pe bursa din Statele Unite si au depasit pentru prima data pragul de 1. 000 de dolari, cotatia fiind sustinuta de rezultatele financiare.

Actiunile Google depasesc pentru prima data 1.000 de dolari

Actiunile Google au crescut cu 13% in prima parte a sedintei de vineri pe bursa din Statele Unite si au depasit pentru prima data pragul de 1. 000 de dolari. Cotatia este sustinuta de rezultatele financiare bune raportate de companie pentru trimestrul.

Biserica Luterana suedeza a ales, pentru prima data in istoria sa, un arhiepiscop femeie

O femeie a fost aleasa, pentru prima data in istorie, in fruntea Bisericii Luterane suedeze. Antje Jackelen, aleasa cu peste 55% dintre voturi in functia de arhiepiscop, are doi copii si este cunoscuta in lume.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )