Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actiunile Google au depasit pentru prima oara nivelul de 900 de dolari pe unitate.

România Liberă România Liberă,
Actiunile Google au depasit pentru prima oara nivelul de 900 de dolari pe unitate.

Actiunile Google au depasit miercuri pentru prima oara nivelul de 900 de dolari pe unitate, inaintea unei conferinte anuale organizata de companie la San Francisco, la care vor fi prezentate noutati legate de Android, Chrome, Google Glass si posibil aparate noi, precum smartphone-uri si tablete, potrivit Mediafax. Titlurile Google sunt in urcare cu 2,5%, la 909,38 dolari pe unitate, relateaza Bloomberg. Potrivit Wall Street Journal, Google ar urma sa lanseze si un serviciu online pentru . continuă pe România Liberă

Actiunile Google au depasit pentru prima oara nivelul de 900 de dolari pe unitate

Actiunile Google au depasit, miercuri, pentru prima oara nivelul de 900 de dolari pe unitate, inaintea unei conferinte anuale organizata de companie la San Francisco, la care vor fi prezentate noutati legate.

Cotatia actiunilor Google trece pentru prima oara in istorie de pragul de 900 de dolari pe Wall Street

Cotatia actiunilor Google a trecut pentru prima oara in istoria sa de pragul de 900 de dolari pe Wall Street, scrie AFP. In jurul orei 14,15 GMT, actiunile gigantului internet cresteau cu 2,32% pe bursa electronica Nasdaq din New York pana la 907,52 dolari.

SUA: Pentru prima oara in lume, o drona a decolat de pe un portavion. O turnura in istoria aeronauticii navale - viceamiralul David Buss

X-47B, un prototip al unei drone invizibile cu o raza de actiune de aproape 4. 000 de kilometri, a decolat marti cu succes de pe un portavion, o premiera mondiala susceptibila sa revolutioneze aviata, a anuntat Marina americana, citata de AFP.

Cel mai mare TRICOLOR din lume va flutura pentru prima oara pe aerodromul de la Clinceni

Cel mai mare drapel din lume va fi desfasurat pe aerodromul de la Clinceni pe 27 mai. Se va intinde pe o suprafata de 7 hectare si va cantari 5 tone. Este campania initiata de Antena 3 si Fabrica de.

Cand dam pentru prima data ciuperci copiilor?

Ciupercile sunt numite, de foarte multe ori, un aliment greu pentru copii. Cand vorbim despre ciuperci, unii pediatri le recomanda in alimentatia copiilor destul de repede dupa varsta de un an, altii, dupa doi,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )