Libnet.ro
UNICEF

12:30

Actiunile Twitter au scazut cu 8% dupa suspendarea contului lui Donald Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile Twitter au scazut cu 8% dupa suspendarea contului lui Donald Trump

Actiunile Twitter listate in Germania au scazut cu 8% luni, prima zi de tranzactionare dupa ce reteaua sociala a suspendat permanent contul lui Donald Trump, care avea 88 de milioane de urmaritori, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

GERMANIA: Actiunile Twitter au scazut cu 8% dupa suspendarea contului lui Donald Trump

Actiunile Twitter listate in Germania au scazut cu 8% luni, prima zi de tranzactionare dupa ce reteaua sociala a suspendat permanent contul lui Donald Trump, care avea 88 de milioane de urmaritori, transmite Reuters.

Actiunile Twitter au scazut cu peste 8% dupa ce compania a suspendat permanent contul lui Donald Trump

Actiunile Twitter au scazut cu peste 8% luni, prima zi de tranzactionare de dupa anuntul companiei ca va suspenda permanent contul presedintelui american Donald Trump de pe platforma sa social media, relateaza CNBC.

Actiunile Twitter au scazut dupa ce compania a suspendat permanent contul lui Donald Trump

Actiunile Twitter au scazut cu 12,3% luni, in prima zi de tranzactionare de cand compania de socializare a suspendat definitiv contul presedintelui Donald Trump. Twitter a declarat vineri tarziu ca a.

IERI: Actiunile Twitter au scazut cu peste 6%

Actiunile Twitter au scazut luni cu peste 6%, iar valoarea de piata cu circa 2,5 miliarde de dolari, dupa ce compania a suspendat definitiv contul presedintelui american Donald Trump, transmite Reuters.

Serviciul de socializare Parler da in judecata Amazon pentru incalcarea legii antitrust prin suspendarea contului sau

Serviciul de socializare Parler, preferat de multi dintre sustinatorii presedintelui american Donald Trump, a dat luni in judecata Amazon. com, acuzand serviciul de gazduire web al grupului ca a incalcat legea antitrust prin suspendarea contului companiei, transmite Reuters.

Merkel, despre suspendarea contului de Twitter al lui Trump: Problematica

Cancelarul german Angela Merkel considera problematica inchiderea de catre mai multe retele de socializare - intre care si Twitter - a conturilor presedintelui american in exercitiu Donald Trump, a anuntat luni purtatorul sau de cuvant.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )