Libnet.ro
UNICEF

14:15

Actiunile Twitter au scazut dupa ce compania a suspendat permanent contul lui Donald Trump

B1 B1,
Actiunile Twitter au scazut dupa ce compania a suspendat permanent contul lui Donald Trump

Actiunile Twitter au scazut cu 12,3% luni, in prima zi de tranzactionare de cand compania de socializare a suspendat definitiv contul presedintelui Donald Trump. Twitter a declarat vineri tarziu ca a. continuă pe B1

Actiunile Twitter au scazut cu peste 8% dupa ce compania a suspendat permanent contul lui Donald Trump

Actiunile Twitter au scazut cu peste 8% luni, prima zi de tranzactionare de dupa anuntul companiei ca va suspenda permanent contul presedintelui american Donald Trump de pe platforma sa social media, relateaza CNBC.

GERMANIA: Actiunile Twitter au scazut cu 8% dupa suspendarea contului lui Donald Trump

Actiunile Twitter listate in Germania au scazut cu 8% luni, prima zi de tranzactionare dupa ce reteaua sociala a suspendat permanent contul lui Donald Trump, care avea 88 de milioane de urmaritori, transmite Reuters.

Twitter suspenda permanent contul lui Donald Trump

Twitter a suspendat vineri permanent contul lui Donald Trump, invocand riscurile incitarii la violenta din partea presedintelui american in exercitiu, la doua zile dupa violentele declansate de sustinatorii sai care au luat cu asalt cladirea Capitoliului timp de mai multe ore, informeaza AFP.

Contul de Twitter al lui Donald Trump, inchis definitiv pentru incitare la violenta

Platforma Twitter a suspendat permanent contul presedintelui inca in functie al SUA,Donald Trump,invocand incitarea la violenta, dupa ceprotestul sustinatorilor sai a degenerat in.

Twitter a suspendat si contul oficial al presedintelui SUA, @POTUS

Twitter a suspendat definitiv contul lui Donald Trump iar acesta a decis sa utilizeze contul oficial de Twitter al presedintelui SUA, @POTUS, spunand ca angajatii Twitter s-au aliat cu democratii in eliminarea conturilor mele de pe platforma lor sa ma faca sa tac - si pe VOI la fel, cei 75. 000 de patrioti care m-au votat, relateaza zerohedge.

Twitter a suspendat definitiv contul lui Donald Trump

Twitter a suspendat definitiv, vineri, contul presedintelui SUA, Donald Trump, din cauza riscului de incitare in continuare la violenta.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )