Libnet.ro
UNICEF

00:07

Actiunile Zoom scad semnificativ, din cauza temerilor legate de securitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile Zoom scad semnificativ, din cauza temerilor legate de securitate

Actiunile Zoom au scazut luni cu 9% la Bursa de la New York, adaugandu-se declinului semnificativ din ultimele zile, din cauza temerilor privind protectia vietii private legate de aplicatia Zoom si a sporirii concurentei din partea firmelor rivale, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

SpaceX interzice folosirea aplicatiei de videoconferinta Zoom, din cauza temerilor de securitate

Angajatii SpaceX au fost notificati printr-un email ca nu au voie sa foloseasca aplicatia de conferinte video Zoom, din cauza unor ingrijorari serioase cu privire la securitatea acesteia.

Scolile din New York inlocuiesc Zoom cu alta aplicatie, din cauza problemelor de securitate a lectiilor online

Scolile din New York renunta la Zoom din cauza unor probleme de securitate a lectiilor transmise online si vor folosi o alta aplicatie de comunicatii video pe internet, in timpul inchiderii unitatilor de invatamant pentru prevenirea raspandirii coronavirus COVID-19.

inca 8 persoane, intre care 5 pacienti internati la Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 176

Inca 8 persoane, intre care 5 internate la Spitalul Judetean Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 176. Luni, in Romania au fost anuntate 25 de decese din cauza coronavirusului.

inca sase persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor in Romania urca la 168

Inca sase decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni seara, astfel ca bilantul urca la 168. in cazul unuia dintre pacienti, un barbat internat la spitalul Judetean Botosani, au fost recoltate probe pentru COVID la o zi de la deces, dupa ce in sectia in care era internat s-au confirmat cu coronavirus pacienti si cadre medicale.

Alegerile locale, ca si amanate din cauza pandemiei. Mandatele alesilor ar putea fi prelungite pana la 31 decembrie

Alegerile locale, ca si amanate din cauza pandemiei. Mandatele alesilor ar putea fi prelungite pana la 31 decembrie stire in curs de actualizare .

inca 5 romani au murit din cauza COVID-19. Aveau intre 67 si 89 de ani. Bilantul victimelor a ajuns la 162

Inca cinci romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns astfel la 162. Victimele recent raportate sunt din judetele Ilfov, Iasi, Arges, Vaslui si Bihor. Aveau.

Alte cinci decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 162

Alte cinci decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni dupa amiaza in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 162. Este vorba de patru barbati si o femeie, varstele pacientilor fiind intre 67 si 89 de ani. TABLOU INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 6 aprilieRadiografia primelor 150 de decese de coronavirus in Romania: ce varste si ce boli aveau pacientii care si-au pierdut viata.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 156. Ultima victima, un barbat din Bihor

Inca cinci persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus, in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 156.

Secretul Germaniei! Cum reusesc nemtii sa aiba cea mai mica rata de decese din cauza COVID-19

O tara europeana aflata pe locul 4 in topul imbolnavirilor de COVID-19 reuseste sa aiba cea mai mica rata a deceselor din cauza acestui virus. Este vorba despre Germania.

Florin Roman (PNL): Bugetarii care stau acasa din cauza epidemiei de COVID-19 sa o faca exact ca privatul - Pe somaj. incasarile au scazut intr-o singura luna cu 40% Romania, in pragul unei uriase crize sociale (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, sustine ca bugetarii care sunt nevoiti sa ramana acasa, din cauza crizei generale de coronavirus, ar trebui sa aiba acelasi statut cu angajatii din privat care se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )