Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretul Germaniei! Cum reusesc nemtii sa aiba cea mai mica rata de decese din cauza COVID-19

Antena3 Antena3,
Secretul Germaniei! Cum reusesc nemtii sa aiba cea mai mica rata de decese din cauza COVID-19

O tara europeana aflata pe locul 4 in topul imbolnavirilor de COVID-19 reuseste sa aiba cea mai mica rata a deceselor din cauza acestui virus. Este vorba despre Germania. continuă pe Antena3

COVID-19 IN SUA: Trump ii avertizeaza pe americani sa se pregateasca pentru cea mai grea saptamana

Presedintele Donald Trump i-a avertizat pe americani sa se pregateasca pentru cea mai grea saptamana, dupa ce numarul de cazuri de infectare cu Covid-19 a depasit 300. 000 si au fost inregistrate circa 8. 500 de decese.

Cea mai cunoscuta catastrofa a lumii antice. Cosmarul care a ucis 16.000 de oameni. Lumea moare odata cu mine

Unul dintre cele mai traumatizante cataclisme ale lumii antice a fost eruptia vulcanului Vezuviu, situat in sudul Peninsulei Italice. Eruptia a fost atat de puternica incat a distrus patru orase, inclusiv prosperul Pompei. Este cea mai faimoasa eruptie a unui vulcanic al antichitatii.

Radu Tudor: E seara cea mai trista de cand a debutat pandemia de coronavirus

Radu Tudor sustine ca este cea mai trista seara de cand a debutat pandemia de coronavirus in Romania. Astazi a fost inregistrat un val de decese din cauza virusului ucigas, bilantul mortilor ajungand la 107.

STUDIU PWC ROMANIA: Amanarea platii obligatiilor fiscale este cea mai utila dintre masurile fiscale luate in actualul context

Amanarea platii obligatiilor fiscal fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de govern in contextual pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondent in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

STUDIU 90% dintre companii spun ca amanarea platii darilor fiscale este cea mai utila dintre masurile luate de Guvern

Amanarea platii obligatiilor fiscale fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de guvern in contextul pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondente in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

VIDEO Cea mai mare cascada din Ecuador a disparut

San Rafael, cea mai mare cascada din Ecuador, aproape a disparut dupa ce o parte din sursa sa de apa a fost inghitita de un crater cascat din cauze inca nedeterminate.

Un copil de numai 5 ani, cea mai tanara persoana ucisa de coronavirus in Marea Britanie

Un copil de numai 5 ani din Marea Britanie a murit din cauza infectiei cu COVID - 19. Este cea mai tanara victima din regat, intr-o zi neagra in care numarul mortilor a ajuns la 708.

Tokyo a raportat cea mai mare crestere a numarului de cazuri de Covid-19 inregistrate intr-o zi

Tokyo a raportat duminica peste 130 de noi cazuri de Covid-19, reprezentand cel mai mare numar inregistrat intr-o zi de capitala japoneza.

Cea mai mare unitate siderurgica din tara trimite angajatii in somaj tehnic

Unul dintre liderii sindicatelor din combinatul siderurgic Liberty Galati anunta ca mai multi angajati vor fi trimisi in somaj tehnic incepand de la mijlocul lunii aprilie. Anuntul a fost facut pe Facebook dupa o teleconferinta organizata de conducerea unitatii siderurgice, scrie Mediafax.

EUROSTAT: Romania a avut cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din UE, in februarie

Preturile productiei industriale au scazut in februarie cu 1,3% in zona euro si cu 1% in Uniunea Europeana, comparativ cu perioada similara din 2019, iar Romania a raportat cel mai semnificativ avans in randul statelor membre, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )