Libnet.ro
UNICEF

14:15

Activele nete ale fondurilor deschise - 5 miliarde de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Activele nete ale fondurilor deschise - 5 miliarde de euro

Activele nete ale fondurilor deschise - 5 miliarde de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Activele nete ale fondurilor inchise si deschise au stationat la 26,6 miliarde lei

Activele nete ale celor 193 de fonduri deschise si inchise, locale si straine, au stationat la nivelul de 26,6 miliarde lei in septembrie, comparativ cu luna anterioara, potrivit unui comunicat al Asociatiei Administratorilor de Fonduri AAF).

IKEA Group raporteaza vanzari anuale din retail de 34,1 miliarde euro

IKEA Group raporteaza, pentru anul financiar 2017, vanzari totale de 34,1 miliarde euro, fata de 32,9 miliarde de euro vanzari totale in 2016, pentru segmentul de retail.

IKEA Group a raportat vanzari anuale din retail de 34,1 miliarde euro

IKEA Group INGKA Holding B. V si entitatile sale controlate) a raportat vanzari totale de 34,1 miliarde euro pentru anul financiar 2017 1 septembrie 2016 - 31 august 2017), fata de 32,9 miliarde de euro vanzari totale in anul trecut pentru segmentul de retail, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Surse: Activele argentiniene ale gigantului chinez Sinopec, scoase la vanzare

Consultantii gigantului petrolier chinez Sinopec China Petrochemical Corporation) au oferit la vanzare unor potentiale parti interesate activele din Argentina ale acestuia, spun surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

Deficitul comercial s-a adancit cu 1,73 miliarde euro in primele opt luni

Romania a exportat in primele opt luni ale acestui an bunuri in valoare de 41 miliarde de euro, insa a importat mult mai mult, respectiv bunuri in valoare de 48,9 miliarde de euro, ceea ce ne lasa cu un deficit de 7,8 miliarde de euro.

Cum arata noua structura de la Severin pentru management al stocului de apa grea: 1,3 miliarde de euro, doar pe hartie

Desi a fost emisa ordonanta de urgenta pentru infiintarea Centrului National de Management al Apei Grele la Drobeta Turnu Severin inca de la inceputul lunii septembrie 2017, Guvernul Romaniei n-a asigurat inca sursa de finantare al acestei enitati. Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare detine spre pastrare stocul de apa grea apartinand Statului Roman in valoare de aproximativ 1,3 miliarde euro.

Sanctiunile economice dintre UE si Rusia au dus la pierderi de circa 30 miliarde euro

Un raport al Institutului Austriac de Cercetari Economice, prezentat vineri, arata ca sanctiunile economice impotriva Rusiei impuse de Uniunea Europeana au costat deja tarile europene aproximativ 30 de miliarde de euro. Cercetarea efectuata de Institutul Austriac de Cercetare Economica WIFO) a aratat ca exporturile UE catre Rusia au scazut anual cu 15,7%, incepand cu 2014, cand au fost aplicate sanctiunile.

Programul Operational Regional a lansat apeluri de proiecte de 4,3 miliarde euro, reprezentand jumatate din alocare

In cursul celor 2 ani de la aprobarea Programului Operational Regional POR), au fost lansate 38 de apeluri de proiecte, in valoare de peste 5,5 mld. euro reprezentand 53,40% din alocarea POR). De.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )