Libnet.ro
UNICEF

12:00

Activision Blizzard devine independent pentru 8,17 miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Activision Blizzard devine independent pentru 8,17 miliarde de dolari

Activision Blizzard, cel mai mare publisher de jocuri video din SUA, a anuntat ca va cumpara paricipatia majoritara detinuta de Vivendi la companie la pretul de 8,17 miliarde dolari, asigurandu-si in felul aceasta independenta, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Vivendi a vandut Activision Blizzard pentru 8,17 miliarde de dolari

Vivendi a vandut Activision Blizzard, cel mai mare publisher de jocuri video din SUA, pentru suma de 8,17 miliarde de dolari. Compania va redeveni astfel independenta, dupa cinci ani in portofoliul Vivendi,.

Vivendi a vandut Activision Blizzard pentru 8 MLD. de dolari. Ce se va intampla cu dezvoltatorul jocurilor Call of Duty, Diablo sau WoW?

Activision Blizzard, cel mai mare publisher de jocuri video din SUA, a devenit independent dupa ce gigantul francez Activision a convenit sa vanda participatia majoritara catre companie si un consortiu condus de directorul general al acesteia, Bobby.

Cisco Systems cumpara compania de securitate informatica Sourcefire, pentru 2,7 miliarde dolari

Cisco Systems a convenit preluarea companiei americane de securitate informatica Sourcefire, pentru 2,7 miliarde de dolari, achizitie care ii va extinde oferta de produse pe acest segment, relateaza MarketWatch.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )