Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vivendi a vandut Activision Blizzard pentru 8 MLD. de dolari. Ce se va intampla cu dezvoltatorul jocurilor Call of Duty, Diablo sau WoW?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vivendi a vandut Activision Blizzard pentru 8 MLD. de dolari. Ce se va intampla cu dezvoltatorul jocurilor Call of Duty, Diablo sau WoW?

Activision Blizzard, cel mai mare publisher de jocuri video din SUA, a devenit independent dupa ce gigantul francez Activision a convenit sa vanda participatia majoritara catre companie si un consortiu condus de directorul general al acesteia, Bobby. continuă pe Wall-Street Ro

Vivendi a vandut Activision Blizzard pentru 8,17 miliarde de dolari

Vivendi a vandut Activision Blizzard, cel mai mare publisher de jocuri video din SUA, pentru suma de 8,17 miliarde de dolari. Compania va redeveni astfel independenta, dupa cinci ani in portofoliul Vivendi,.

Activision Blizzard devine independent pentru 8,17 miliarde de dolari

Activision Blizzard, cel mai mare publisher de jocuri video din SUA, a anuntat ca va cumpara paricipatia majoritara detinuta de Vivendi la companie la pretul de 8,17 miliarde dolari, asigurandu-si in felul aceasta independenta, potrivit Bloomberg.

Economia americana pierde 100 de MLD. dolari din cauza infractiunilor cibernetice

Exact ca in cazul oricaror activitati ilegale, este greu de estimat paguba pe care infractiunile cibernetice le porduc in vistieria statului. Centrul pentru Studii Strategice Internationale din Statele Unite ale Americii estimeaza ca, anual,.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )