Libnet.ro
UNICEF

17:31

Activitati de Ziua Unirii, la Biblioteca Judeteana

Adevărul Adevărul,
Activitati de Ziua Unirii, la Biblioteca Judeteana

Biblioteca Judeteana I. Radulescu Dambovita organizeaza, in zilele de 23 si 24 ianuarie 2014, activitati culturale dedicate Unirii Tarii Romanesti cu Moldova la 1859. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta si 12 ministri se vor afla la Iasi de Ziua Unirii.

Premierul Victor Ponta si 12 ministri vor fi prezenti, vineri, la manifestarile organizate de Ziua Unirii in municipiul Iasi, informeaza Mediafax. Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a spus, intr-o conferinta de presa, ca la manifestarile de vineri, din municipiu, de 24 Ianuarie, prilejuite de implinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane, vor fi veni atat premierul Victor Ponta, cat si 12 ministri din Guvern. Este vorba despre vicepremierii Liviu Dragnea, Daniel Chitoiu si .

Liderii USL, Blaga, Predoiu si MRU, la Iasi, de Ziua Unirii.

Liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, liderul PDL, Vasile Blaga, Catalin Predoiu si Mihai Razvan Ungureanu vor participa, vineri, la Iasi, la manifestarile organizate de Ziua Unirii, conform Mediafax. Liderul filialei Iasi a PSD, primarul Gheorghe Nichita, a anuntat ca vor veni la Iasi premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, dar si mai multi ministri PSD, printre care si cel al Apararii, Mircea Dusa. Nichita a spus ca in acest an manifestarile care vor fi organizate in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )