Libnet.ro
UNICEF

23:00

Premierul Victor Ponta si 12 ministri se vor afla la Iasi de Ziua Unirii.

România Liberă România Liberă,
Premierul Victor Ponta si 12 ministri se vor afla la Iasi de Ziua Unirii.

Premierul Victor Ponta si 12 ministri vor fi prezenti, vineri, la manifestarile organizate de Ziua Unirii in municipiul Iasi, informeaza Mediafax. Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a spus, intr-o conferinta de presa, ca la manifestarile de vineri, din municipiu, de 24 Ianuarie, prilejuite de implinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane, vor fi veni atat premierul Victor Ponta, cat si 12 ministri din Guvern. Este vorba despre vicepremierii Liviu Dragnea, Daniel Chitoiu si . continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta: Stiu cum arata raportul MCV si stim ce avem de facut in continuare

Ministerul Justitiei a primit o prima forma a raportuluiMCV, observatiile necesare au fost facute si se stie deja pasii care urmeaza de facut, a comentat, luni seara, premierul Victor Ponta, in .

Premierul Victor Ponta: Pana la alegerile europarlamentare nu o sa intram in Schengen

Ministerul Justitiei a primit o prima forma a raportuluiMCV, observatiile necesare au fost facute si se stie deja pasii care urmeaza de facut, a comentat, luni seara, premierul Victor Ponta, in cadrul.

LIVETEXT Premierul Victor Ponta este invitat la B1 TV, de la ora 20.00

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, de la ora 20. 00, la postul B1 TV, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Guvernului.

Premierul Victor Ponta a felicitat-o pe Simona Halep

Victor Ponta a tinut sa-i transmita un mesaj de felicitare Simonei Halep, dupa calificarea jucatoarei de tenis din Romania, in premiera, in optimile turneului de Mare Slem de la Australian Open.

Victor Ponta: Probabil ca presedintele isi va cere scuze fata de cei de la Antene. Mie-mi place Antena 3, recunosc

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la postul B1 TV, unde vorbeste despre aterizarea fortata efectuata de Adrian Iovan.

Nici vorba. Nu se poate discuta pana la 1 iulie. Ce va evita Victor Ponta in discutiile cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, inaintea sedintei BPN al PSD, ca discutiile cu delegatia FMI nu vor privi si masuri prin care sa fie compensata lipsa banilor cauzata de amanarea aplicarii accizei la carburanti, scrie Mediafax .

Victor Ponta: Scutirea de impozit la profitul reinvestit e un obiectiv realizabil/ Acciza la benzina se aplica de la 1 aprilie

Premierul Victor Ponta a declarat luni, raspunzand unei intrebari, ca scutirea de impozit la profitul reinvestit este unul dintre obiectivele realizabile. Ponta a precizat si ca acciza de 7 eurocenti la carburant este introdusa in bugetul de stat si va fi aplicata de la 1 aprilie.

Gyorgy Frunda: Victor Ponta poate critica justitia

Gyorgy Frunda, consilierul onorific al premierul Victor Ponta, a declarat, luni, ca nu este de acord cu decizia CCR, iar primul minsitru are dreptul de a critica justitia, relateaza HotNews. Astfel, Frunda respinge.

Victor Ponta, pe Facebook: Avem cea mai ieftina benzina din Europa / Afla ce spun romanii

Romania are cea mai ieftina benzina din Europa. Cel putin asta sustine premierul Victor Ponta pe pagina sa oficiala de Facebook. Romanii au insa o alta parere. Sute de oameni au criticat postarea.

Victor Ponta: Nu discutam cu FMI masuri care sa compenseze lipsa banilor cauzata de amanarea accizei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca discutiile cu delegatia FMI nu vor privi si masuri prin care sa fie compensata lipsa banilor cauzata de amanarea aplicarii accizei la carburanti. Nu, nici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )