Libnet.ro
UNICEF

18:00

Activitatile de afaceri din zona euro au inregistrat in iunie cel mai rapid ritm in patru ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Activitatile de afaceri din zona euro au inregistrat in iunie cel mai rapid ritm in patru ani

Activitatile de afaceri din zona euro au inregistrat in iune cel mai rapid ritm din ultimii patru ani, potrivit unui indice calculat de Markit care indica intensificarea redresarii economiei regiunii, relateaza agentia Mediafax , care citeaza CNBC. continuă pe Wall-Street Ro

Reuniune a ministrilor de finante din zona euro, miercuri seara

ACTUALIZARE 08:42 O noua manifestatie la Atena pentru mentinerea tarii in zona euro Mii de persoane - aproximativ 7. 000, potrivit politiei - s-au strans luni in Piata Syntagma din centrul Atenei pentru a manifesta in favoarea mentinerii Greciei in zona euro, relateaza AFP.

Pentru Grecia, reforme sau iesirea din zona euro

La Bruxelles a avut loc aseara un summit al zonei euro, in cadrul unei zile cruciale pentru viitorul Greciei,pentru cel al Uniunii monetare, dar si pentru unitatea eurozonei. Comisia Europeana urma sa faca public raportul celor cinci presedinti asupra viitorului eurozonei.

STUDIU Criza din zona euro, harababura fiscala si zgomotul de pe scena politica erodeaza optimismul investitorilor privind evolutia economiei romanesti

Perspectivele economiei romanesti, optimiste la inceput de an, sunt puse sub semnul intrebarii in al doilea semestru, pe fondul provocarilor externe generate de criza din zona euro, de anticipata perioada secetoasa care va influenta productia agricola, de instabilitatea fiscala si zgomotul de pe scena politica, arata rezultatele barometrului privind asteptarile economice, realizat de agentia de credit risk management KeysFin.

Reuniune a ministrilor de finante din zona euro, miercuri seara. Tusk: Toate partile sunt hotarate sa gaseasca o solutie

O noua reuniune a ministrilor de finante din zona euro va avea loc miercuri seara, la Bruxelles, pentru a gasi un acord intre Grecia si creditorii sai si a evita intrarea statului elen in incapacitate de plata, a anuntat luni presedintele Consiliului European, Donald Tusk, citat de AFP si Le Monde.

Grecia si zona Euro: care e de fapt problema?

In ultimele zile am participat la mai multe conferinte pe teme economice, dar rareori gaseam vreun bancher comercial sau central care sa accepte sa vorbeasca oficial despre ce se intampla in Grecia. Parerea aproape unanima este ca iesirea grecilor din zona euro nu se va petrece inainte de finele lunii, existand sperante sa nu se petreaca deloc. Asta in ciuda avertismentelor pe care agentiile de turism le fac turistilor care viziteaza Grecia, de a-si retrage cash-ul necesar, in caz ca luni bancile vor fi inchise. Cert e ca turistii vin cu mai mult cash, ca nu stii cum vor evolua lucrurile si tot cert e ca retragerile de numerar din bancile grecesti au depasit 3 miliarde de euro in 4 zile.

Wall Street incheie saptamana in scadere din cauza situatiei din zona euro privind datoria elena

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in scadere, fiind vizibila ingrijorarea investitorilor cu privire la situatia datoriei Greciei: Dow Jones a pierdut 0,56%, iar Nasdaq 0,31%. Conform rezultatelor finale, indicele Dow Jones Industrial Average a pierdut 101,56 puncte pana la 18. 014,28 puncte, iar Nasdaq, dominat de tehnologie, a scazut cu 15,95 puncte pana la 5. 117,00 puncte.

7.000 de manifestanti la Atena, pentru mentinerea Greciei in zona euro

Aproape 7. 000 de persoane s-au strans, luni, in Piata Syntagma din centrul Atenei pentru a manifesta in favoarea mentinerii Greciei in zona euro.

Grecia: O noua manifestatie in centrul Atenei pentru mentinerea in zona euro

Mii de oameni s-au adunat luni in Piata Syntagma din centrul Atenei pentru a manifesta in favoarea mentinerii Greciei in zona euro. Conform politiei, numarul persoanelor prezente se ridica la 7. 000, anunta AFP.

7 000 de greci au manifestat in centrul Atenei pentru mentinerea tarii in zona euro

Aproximativ sapte mii de greci au manifestat in Piata Syntagma din centrul Atenei in favoarea mentinerii Greciei in zona euro, informeaza AFP, citata de Agerpres. Grecia apartine Uniunii Europene si orice.

Piatra Neamt: Un preot beat a ajuns vedeta pe internet dupa ce i-a invitat pe taximetristii din zona garii sa bea un pahar de vin cu el (VIDEO)

Un preot ametit bine de aburii alcoolului a ajuns vedeta pe internet. Monahul a fost filmat in timp ce vorbea cu taximetristii din zona garii din Piatra Neamt, informeaza B1 TV. Popa Cocarla, cum este cunoscut.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )