Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un actor celebru din filmele pentru copii a fost arestat dupa comiterea unui jaf

România Liberă România Liberă,
Un actor celebru din filmele pentru copii a fost arestat dupa comiterea unui jaf

Fosta vedeta Disney Adam Hicks, cunoscut pentru rolul sau in serialul Zeke and Luther despre tin. continuă pe România Liberă

Vrancea: Un adolescent de 16 ani a fost arestat, iar altul a fost plasat in arest la domiciu dupa ce au violat un copil de 12 ani

Un adolescent de 16 ani din judetul Vrancea a fost arestat preventiv, iar un altul de 15 ani a fost plasat in arest la domiciliu, cei doi fiind suspectati de viol si pornografie infantila dupa ce ar fi agresat sexual un copil de 12 ani si ar fi filmat totul, imaginile fiind postate ulterior pe internet, relateaza News. ro.

Barbatul care a injunghiat un tanar la stadion a fost arestat preventiv

Tanarul din comuna Modelu, suspectat de injunghiere unui barbat din Calarasi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Tribunalul Calarasi a dispus joi, 25 ianuarie, trimiterea dupa gratii a agresorului d ela stadion.

Militarul care si-a ucis concubina a fost arestat preventiv; fosta sotie a acestuia spune ca a facut mai multe plangeri impotriva lui, fara a fi luata in seama

Militarul care si-a ucis concubina intr-un coafor din localitatea Titu, judetul Dambovita, a fost arestat preventiv, miercuri dupa-amiaza, relateaza News. ro. Fosta sotia e barbatului spune ca acesta era violent si ca a facut nenumarate plangeri la politie impotriva lui, dar au fost luate in seama doar dupa ce militarul a atacat-o cu un topor. Reprezentanti ai Politiei Dambovita spun, insa, ca pe numele barbatului a existat o singura plangere.

Misa, Finante: Romania a are un deficit bugetar, de maxim 2,8% din PIB pentru anul 2017

Romania a are un deficit bugetar, pe ESA, de maxim 2,8% din PIB pentru anul 2017, iar pe cash este de 2,96% din PIB, a anuntat, marti, ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, dupa audierea sa in Comisia economica din Senat, scrie Agerpres vezi in finalul articolului diferenta dintre cele doua moduri de calcul al deficitului). Suntem intr-un deficit ESA de maxim 2,8%, in conditiile in care tinta asumata la inceputul anului a fost de 2,96%. Deficitul cash este in tinta de 3%, la 2,96%, in conditiile in care la inceputul anului s-a asumat 2,98%. Deficitul structural va fi mai mic decat cel prognozat la inceputul anului si toti acesti indicatori macroeconomici pozitivi ne pozitioneaza intr-o alta relatie cu partenerii nostri de la Bruxelles, a spus Misa.

Tara noastra are un deficit bugetar in crestere de 2,8% din PIB pentru anul 2017

Tara noastra are un deficit bugetar, pe ESA, de maxim 2,8% din PIB pentru anul 2017, iar pe cash este de 2,96% din PIB, conform datelor publicate de Ministerul de Finante.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )