Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un actor din T2 Trainspotting a murit dupa ce a fost impuscat in cap

Adevărul Adevărul,
Un actor din T2 Trainspotting a murit dupa ce a fost impuscat in cap

Bradley Welsh, actor in T2 Trainspotting si fost boxeur, a fost impuscat mortal miercuri, in Edinburgh. Politia trateaza aceasta moarte ca suspecta si cere martorilor sa ofere informatii. continuă pe Adevărul

Doliu in lumea filmului! Un actor cunoscut a murit dupa ce a fost impuscat in cap

Actorul Bradley Welsh a fost impuscat mortal in Scotia. Politistii au declarat ca au fost chemati la Chester Street in West End al orasului la aproximativ 8pm si au gasit un barbat cu raniri grave care.

Actor din Trainspotting 2, fost campion la box, impuscat mortal in Scotia

Bradley Welsh, unul dintre actorii din T2 Trainspotting, a fost impuscat mortal miercuri seara la Edinburgh, informeaza Press Association, citata de Agerpres.

Actor din Trainspotting 2, fost campion la box, impuscat mortal in Scotia

Bradley Welsh, unul dintre actorii din T2 Trainspotting, a fost impuscat mortal miercuri seara la Edinburgh, informeaza Press Association, citata de Agerpres.

VIDEO Ursul care a terorizat satele din zona de munte a Buzaului a fost impuscat

Ursul care a semanat teroare, timp de luni bune, in comunele Colti si Panatau a fost omorat, in aceasta dimineata, de vanatori, in zona Patarlagele. Imediat dupa ce a fost impuscat, primarul comunei Colti a postat pe site-urile de socializare imagini cu cadavrul ursului care, numai in ultima luna, a facut ravagii in gospodariile a zeci de localnici din zona de munte a judetului.

Atac sangeros pe strazile din Londra! Un barbat a murit dupa ce a fost injunghiat

Un barbat a murit dupa ce a fost injunghiat in timp ce mergea pe strada, in Londra. Incidentul s-a petrecut la orele de varf pe strada Matthias din zona Stoke Newington, Londra. Politia si un.

Iasi: Un copil de 3 ani A MURIT dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate

Un copil de trei ani din satul Buda, comuna ieseana Braiesti, a murit dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate, informeaza Ziarul de Iasi. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar.

Este STIREA SOC a zilei! Marele ACTOR a MURIT! Din primele informatii, A FOST UCIS!

Bradley Welsh, actorul din T2 Trainspotting, a fost impuscat in cap miercuri, in Edinburgh.

Un fost presedinte din America de Sud s-a impuscat in cap inainte sa poata fi arestat

Fostul presedinte peruvian Alan Garcia s-a impuscat miercuri dimineata dupa ce politia a ajuns la locuinta sa din Lima pentru a-l aresta in legatura cu o investigatie in care este acuzat de luare de mita, conform unei surse din politie, scrie Reuters.

Povestea emotionanta a copilului de 3 ani care a murit dupa ce a cazut in haznaua din curtea unei scoli din Iasi / El mergea zilnic la scoala cu patru din cei sapte frati

Danut, baietelul de 3 ani dintr-un sat din Iasi care a murit luni, dupa ce a cazut in fosa septica din curtea scolii, provine dintr-o familie cu opt copii si mergea zilnic la scoala cu patru dintre fratii lui, asa cum s-a intamplat si cu o zi in urma. Mergea dimineata cu ei, statea in clasa cu ei, iar dupa ore se intorceau cu totii acasa, povesteste mama baietelului. Haznaua in care a cazut copilul se afla in spatele WC-ului din curtea scolii si era asigurata doar cu o tabla ruginita, langa care era proptit un bustean, scrie Ziarul de Iasi.

VIDEO Un copil de trei ani din judetul Iasi a murit dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate

Un copil de trei ani din satul Buda, comuna Braiesti, a decedat in aceasta dupa-amiaza in curtea scolii din localitate, dupa ce a cazut in fosa septica, scrie Ziarul de Iasi. Acesta nu era inmatriculat la gradinita, iar, potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, copilul a ajuns acolo neinsotit. Directorul scolii din localitate ar urma sa isi prezinte demisia.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )