Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Un copil de trei ani din judetul Iasi a murit dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un copil de trei ani din judetul Iasi a murit dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate

Un copil de trei ani din satul Buda, comuna Braiesti, a decedat in aceasta dupa-amiaza in curtea scolii din localitate, dupa ce a cazut in fosa septica, scrie Ziarul de Iasi. Acesta nu era inmatriculat la gradinita, iar, potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, copilul a ajuns acolo neinsotit. Directorul scolii din localitate ar urma sa isi prezinte demisia. continuă pe Hotnews

O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa

Tragedie in judetul Cluj, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa. O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, pe un traseu extrem de periculos, strivita de propriul ATV. Zona.

Plan rosu de interventie in judetul Iasi, dupa ce doua microbuze cu 27 de calatori s-au ciocnit

Autoritatile din judetul Iasi au intrat in alerta sambata seara, dupa ce doua microbuze cu 27 de calatori s-au ciocnit in comuna Letcani, informeaza Mediafax.

Sfarsit tragit pentru un barbat de 50 de ani din Suceava. Acesta a murit in chinuri dupa ce a baut lichid de parbriz

Un barbat in varsta de 50 de ani din comuna Capu Campului Suceava) a murit la spital, ca urmare a unei intoxicatii voluntare cu parbrizol. Barbatul a fost internat in data de 4 aprilie 2019 in Spitalul.

O batrana de 75 de ani din Timis a avut parte de dezamagirea vietii ei. Nu credea vreodata ca tocmai nepotul ei va face asta

O femeie de 75 de ani, din comuna Jupanesti, Timis, a sunat la 112, vineri, anuntand ca ar fi fost agresata de nepotul sau, scrie Gorjeanul. Din primele cercetari, tanarul de 29 de ani, aflandu-se sub infl.

Caz cutremurator la gradinita. Un copil de 3 ani a murit dupa ce a cazut intr-o fosa septica neacoperita din curte

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au deschis o ancheta penala dupa ce un copil de 3 ani a murit in conditii suspecte.

Accident intre doua microbuze, cu 27 de pasageri, in judetul Iasi: A fost declansat PLANUL ROSU de interventie (VIDEO)

Doua microbuze s-au ciocnit sambata seara pe un drum din comuna Letcani, din judetul Iasi. in mijloacele de transport se aflau, in total 27 de persoane, iar in urma accidentului a fost activat planul rosu de.

Accident intre doua microbuze, cu 27 de pasageri, in judetul Iasi: A fost declansat PLANUL ROSU de interventie

Doua microbuze s-au ciocnit sambata seara pe un drum din comuna Letcani, din judetul Iasi. in mijloacele de transport se aflau, in total 27 de persoane, iar in urma accidentului a fost activat planul rosu de.

Drama romanilor care sufera de o boala genetica rara si extrem de grava: Tratamentul incetineste boala. Nu mori in trei ani, ci in cinci

O boala ereditara extrem de grava isi face simtita prezenta cu precadere in zona Todiresti a judetului Suceava. Afectiunea este chinuitoare, debuteaza in jurul varstei de 40 de ani si daca nu este diagnosticata in faza incipienta duce la paralizie si la moarte in cel mult cinci ani. Boala nu are leac, dar exista tratament care ii stopeaza evolutia. Problema este ca pacientii trebuie sa faca naveta la Bucuresti pentru tratament.

VIDEO Numele urmatorului film din seria Star Wars si primul trailer, dezvaluite publicului

Primele secvente din urmatorul film Star Wars, si numele peliculei - The Rise of Skywalker, au fost prezentate la evenimentul annual din Chicago dedicat celebrei francize, potrivit Guardian.

FOTO VIDEO Deputat USR: Oamenii din satele Doljului sunt dusi cu autobuzele la mitingul PSD din Craiova, unii sunt obligati de sefi sa participe / Centrul orasului, inchis inainte de miting

Zeci de oameni din satele Doljului sunt urcati acum in autobuze albe, pentru a fi dusi la mitingul organizat de PSD vineri dupa-amiaza in Craiova, spune deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )