Libnet.ro
UNICEF

14:30

Actori care au castigat cei mai multi bani dintr-un singur film

Adevărul Adevărul,
Actori care au castigat cei mai multi bani dintr-un singur film

Se stie ca actorii/actritele de top de la Hollywood sunt platiti bine si foarte bine pentru jocul lor. Dar care actor/actrita a luat cei mai multi bani acasa de la un singur film?. continuă pe Adevărul

Business report: Companiile care au adus cei mai multi bani in Romania; Rata somajului a atins in iunie cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani; Microsoft o sa dispara in 5 sau 10 ani, iar Facebook in 3

Cati bani au incasat anul trecut proprietarii celor mai mari ansambluri rezidentiale. Cele mai mari zece ansambluri rezidentiale din Bucuresti si imprejurimi au incasat anul trecut din vanzarile de apartamente circa 36 milioane euro, echivalentul a 450 de locuinte, si se afunda in datorii. Sprijinul acordat termocentralelor ne mareste factura. Guvernul a decis, in aprilie, preluarea cu prioritate in sistem a energiei termo. Transelectrica va solicita, in perioada urmatoare, majorarea tarifului ca sa-si acopere costurile.

Guvernul a avizat prima rectificare bugetara din acest an. Lista institutiilor care vor primi mai multi bani

Guvernul a avizat astazi prima rectificare bugetara din acest an. Astfel, deficitul bugetar pe cash va creste de la 13,3 miliarde lei la 14,7 miliarde lei. Veniturile bugetului general consolidat pentru acest an au.

Prima rectificare bugetara din acest an a fost avizata de Guvern: Ce ministere primesc mai multi bani si unde se opereaza taieri

Prima rectificare bugetara din acest an a fost avizata de Guvern. Ministerele Educatiei, Muncii, Transporturilor si Agriculturii se afla pe lista institutiilor ale caror bugete totale de cheltuieli vor fi.

FOTO Afaceri cu parfum de trandafiri la Ciumbrud, satul cu cei mai multi cultivatori din tara

Pasiunea pentru trandafiri poate deveni, cu multa munca, o afacere profitabila. O demonstreaza producatorii din Ciumbrud, satul din Romania in care se cultiva cele mai multe soiuri de trandafiri, peste 100. De fapt, locuitorii traiesc in prezent din aceasta activitate, care s-a dezvoltat dupa 1990. Aproximativ 70 de producatori obtin anual peste 1,5 milioane de fire de trandafir ce ajung la vanzare in toata tara, dar si in strainatate.

Mai multi militanti al-Qaeda s-ar fi alaturat protestelor egiptenilor

Mai multi militanti al-Qaeda s-ar fi alaturat egiptenilor la protestul declansat pe o perioada nedeterminata in piata al-Nahda, de langa Universitatea din Cairo, ce este ocupata de sustinatori ai miscarii Fratii musulmani si ai presedintelui indepartat de la putere de armata, Mohamad Morsi, conform presei internationale.

10 idei de vacanta de la unii dintre cei mai importanti manageri din Romania

Inca te gandesti unde sa pleci in vacanta? Iti prezentam 10 destinatii care au reusit sa-i impresioneze pe unii dintre cei mai importanti manageri din Romania.

Ion Ficioru, unul dintre cei mai duri ofiteri din lagarele comuniste: Nu regret nimic.

Fostul comandant al Coloniei de Munca de la Periprava, Ion Ficioru, este considerat unul dintre cei mai duri ofiteri de penitenciare din perioada regimului comunist. Dupa ani de tacere, Ion Ficioru si-a prezentat, in exclusivitate pentru Romania libera, propria versiune despre atrocitatilor petrecute in inchisorile pe care le-a administrat. Detinutul cosea. Trebuia sa-si faca norma. Fusese trimis in Colonia de Munca de la Periprava si, pazit de un gardian, muncea. La un moment dat, barbatul .

Alexandru Visinescu, unul dintre cei mai sangerosi criminali romani in viata, violent si la 88 de ani

Fostul comandant al penitenciarului Ramnicu Sarat, Alexandru Visinescu, este unul dintre cei mai sangerosi criminali romani in viata. Acesta este acuzat oficial de moartea mai multor detinuti politici.

Cozi interminabile la CAS Brasov: Mii de oameni au fost chemati sa plateasca datorii de care habar nu au

Cozi interminabile la Casa de Asigurari de Sanatate Brasov. Mii de oameni s-au inghesuit in fata ghiseelor, cei mai multi fara sa aiba habar cum ajuns sa aiba datorii la CAS. Institutia a trimis deciziile.

Investigatie Gandul: Lista tortionarilor care traiesc/ Acest batranel cumsecade este Alexandru Visinescu, unul dintre cei mai cumpliti calai ai Romaniei

Gandul, in parteneriat cu Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, publica, in cadrul unui proiect media in premiera pentru Romania, lista fostilor tortionari din perioada comunista. In acest moment, scrie Gandul in editia online, am identificat 35 de comandanti de penitenciare care in perioada '47-'65 au condus temnitele comuniste unde au fost incarcerati liderii PNT si PNL epurati de regimul comunist. Peste 100. 000 de detinuti considerati de regimul comunist inamici ai statului au decedat in inchisorile din Romania intr-un singur deceniu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )