Libnet.ro
UNICEF

22:30

10 idei de vacanta de la unii dintre cei mai importanti manageri din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
10 idei de vacanta de la unii dintre cei mai importanti manageri din Romania

Inca te gandesti unde sa pleci in vacanta? Iti prezentam 10 destinatii care au reusit sa-i impresioneze pe unii dintre cei mai importanti manageri din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Alexandru Visinescu, unul dintre cei mai sangerosi criminali romani in viata, violent si la 88 de ani

Fostul comandant al penitenciarului Ramnicu Sarat, Alexandru Visinescu, este unul dintre cei mai sangerosi criminali romani in viata. Acesta este acuzat oficial de moartea mai multor detinuti politici.

Ion Ficioru, unul dintre cei mai duri ofiteri din lagarele comuniste: Nu regret nimic.

Fostul comandant al Coloniei de Munca de la Periprava, Ion Ficioru, este considerat unul dintre cei mai duri ofiteri de penitenciare din perioada regimului comunist. Dupa ani de tacere, Ion Ficioru si-a prezentat, in exclusivitate pentru Romania libera, propria versiune despre atrocitatilor petrecute in inchisorile pe care le-a administrat. Detinutul cosea. Trebuia sa-si faca norma. Fusese trimis in Colonia de Munca de la Periprava si, pazit de un gardian, muncea. La un moment dat, barbatul .

Subiectele zilei: Teroristul Omar Hayssam tepuia prin metoda Boschetarul. Stai in banca ta sau te omor!; Marturia unuia dintre cei mai duri comandanti de lagar comunist: Nu regret nimic; Spital de lux, fara doctori

La 88 de ani, tortionarul Visinescu da cu pumnul ca in tinerete: Futu-ti Cristosu' ma-tii sa-ti fut. Fostul comandant al penitenciarului Ramnicu Sarat, Alexandru Visinescu, a avut o reactie violenta dupa ce jurnalistii l-au confruntat. Metoda Bechtel de a reduce costurile la Autostrada Transilvania: Un strat mai subtire de asfalt. La negocierile purtate in 2011, atunci cand la sefia Transporturilor se afla Anca Boagiu, compania americana Bechtel.

Investigatie Gandul: Lista tortionarilor care traiesc/ Acest batranel cumsecade este Alexandru Visinescu, unul dintre cei mai cumpliti calai ai Romaniei

Gandul, in parteneriat cu Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, publica, in cadrul unui proiect media in premiera pentru Romania, lista fostilor tortionari din perioada comunista. In acest moment, scrie Gandul in editia online, am identificat 35 de comandanti de penitenciare care in perioada '47-'65 au condus temnitele comuniste unde au fost incarcerati liderii PNT si PNL epurati de regimul comunist. Peste 100. 000 de detinuti considerati de regimul comunist inamici ai statului au decedat in inchisorile din Romania intr-un singur deceniu.

Rodica Mandache nu il lasa pe Marius Manole sa ia vacanta: Marea iubire a lui Sebastian, vineri seara, la Godot Cafe Teatru

Teatrele de stat sunt inca in vacanta, dar nu si doamna Rodica Mandache, al carui farmec artistic vom avea ocazia sa il admiram stralucind in spectacolul Marea iubire a lui Sebastian, vineri, 2 august, la ora 19:00, la cafeneaua Godot Cafe Teatru, situata pe strada Blanari nr. 14 din Centrul vechi. Emotia artistica este completata de unii dintre cei mai apreciati actori ai tinerei generatii: Marius Manole, Ana-Ioana Macaria si Istvan Teglas.

Divort de milionar cu scandal. Unul dintre cei mai bogati romani a luat-o la fuga pe scarile Tribunalului Cluj

Procesul de divort intre clujeanul Bela Urasi, cotat in Topul Forbes cu o avere de 45-50 de milioane de euro, si sotia lui, Doina, se desfasoara in aceste zile la Cluj. Dupa ce a fost acuzat ca si-a agresat nevasta, Urasi a luat-o la fuga pentru a evita presa.

VIDEO Divort de milionar cu scandal. Unul dintre cei mai bogati romani a luat-o la fuga pe scarile Tribunalului Cluj

Procesul de divort intre clujeanul Bela Urasi, cotat in Topul Forbes cu o avere de 45-50 de milioane de euro, si sotia lui, Doina, se desfasoara in aceste zile la Cluj. Dupa ce a fost acuzat ca si-a agresat nevasta, Urasi a luat-o la fuga pentru a evita presa.

Actori care au castigat cei mai multi bani dintr-un singur film

Se stie ca actorii/actritele de top de la Hollywood sunt platiti bine si foarte bine pentru jocul lor. Dar care actor/actrita a luat cei mai multi bani acasa de la un singur film?.

Brasovul, laudat in presa australiana: The Age l-a numit unul dintre cele mai frumoase orase ale Transilvaniei

Orasul Brasov este vedeta in Australia. Cotidianul The Age noteaza ca Brasovul a devenit unul dintre cele mai frumoase orase ale Transilvaniei. Asta dupa ce jurnalistii au efectuat o vizita in Brasov. Cu.

10 idei de vacanta de la manageri de top

Inca te gandesti unde sa pleci in vacanta? Iti sugeram 10 destinatii care au reusit sa-i impresioneze pe managerii unora dintre cele mai importante companii din Romania.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )