Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actori celebri care au murit din cauza abuzului de droguri si alcool.

România Liberă România Liberă,
Actori celebri care au murit din cauza abuzului de droguri si alcool.

De la Philip Seymour Hoffman, decedat duminica, probabil in urma unei supradoze de heroina, pana la John Belushi si Marilyn Monroe, numerosi actori celebri au decedat prematur din cauza abuzului de alcool si/ sau droguri, potrivit AFP. - Philip Seymour Hoffman 46 ani), in 2014 Philip Seymour Hoffman, recompensat cu premiul Oscar pentru rolul scriitorului Truman Capote din filmul Capote, in 2006, a fost gasit mort, duminica, in apartamentul sau din New York, cu o seringa infipta in brat, . continuă pe România Liberă

Iasi: Un bebelus a murit din cauza racelii, dupa ce a fost dus la spital prea tarziu

Un bebelus de cinci luni a murit la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi, din cauza unei raceli puternice, dupa ce parintii l-au adus prea tarziu la unitatea sanitara, in timp ce alti doi copii ai.

Cum isi poate rata cariera Mircea Solcanu din cauza unor vorbe spuse la nervi

Mircea Solcanu este pe punctul de a ramane fara locul de munca de la Acasa TV din cauza mesajului controversat postat pe Facebook saptamana trecuta. El i-a criticat dur pe parintii baiatului ucis de maidanezi acuzandu-i ca apar la televizor, probabil platiti, pentru a se plange de tragedia de anul trecut, in loc sa mearga la munca. Ce a deranjat a fost insa blestemul dur pe care l-a aruncat asupra lor.

Moodys coboara ratingul Ucrainei la Caa2, cu perspectiva negativa, din cauza ...

Moodys a coborat ratingul de credit al Ucrainei de la Caa1 la Caa2, cu perspectiva negativa, din cauza escaladarii tensiunilor sociale si politice din tara, care genereaza riscul aparitiei unei crize administrative severe si incertitudinii politice pe termen lung, informeaza Mediafax. Un alt factor care a influentat decizia Moodys este cresterea puternica a cererii de valuta, in special din partea populatiei, avand in vedere impactul crizei politice asupra monedei nationale, se arata .

Probleme in trafic in judetul Constanta. Vedeti ce drumuri sunt in continuare inchise din cauza ninsorilor

Un drum national si patru dumuri judetene din Constanta sunt inchise in continuare, luni, din cauza ninsorilor de saptamana trecuta. 185 de apeluri au fost inregistrate la 112, in ultimele 24 de ore, de la.

Constanta: Un drum national si patru drumuri judetene raman inchise din cauza ninsorilor

Un drum national si patru drumuri judetene din Constanta raman inchise, luni, din cauza ninsorilor de saptamana trecuta, relateaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Comandamentul pentru Situatii de.

Sportivul olimpic Ian Thorpe, gasit dezorientat din cauza antidepresivelor.

Australianul Ian Thorpe, multiplu campion mondial si olimpic la natatie, a fost spitalizat din nou, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a fost gasit dezorientat intr-o masina, din cauza antidepresivelor si a unor medicamente luate pentru o problema la umar, potrivit Mediafax. El a ajuns din nou la spital la doar cateva zile dupa ce a fost spitalizat pentru o problema la umar, presa australiana scriind saptamana trecuta ca a fost internat pentru dezalcoolizare, informatie negata intre .

Navigatia pe Dunare a fost inchisa in zona Moldova Noua din cauza vantului puternic

Navigatia pe Dunare a fost inchisa, duminica, in zona Moldova Noua, din cauza vantului puternic, dupa ce pe partea sarbeasca a fost inchisa circulatia in urma cu trei luni. Circulatia a fost inchisa.

Wall Street inchide in scadere din cauza preocuparilor cu privire la zona euro

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in scadere din cauza sentimentului generalizat de anxietate alimentat de temerile legate de deflatia zonei euro, instabilitatea din zonele emergente sau rezultatele mixte ale companiilor. Dow Jones a pierdut 0,94%, iar Nasdaq 0,47%.

Chinezii devin mai sinceri - Producatorul auto Great Wall amana lansarea unui SUV din cauza multiplelor defecte de fabricatie

Great Wall Motors, companie chineza care asambleaza masini si in Bulgaria, a amanat cu trei luni lansarea celui mai scump SUV al gamei, admitand ca exista opt defecte de fabricatie, scrie Financial Times. Mai rar un producator auto chinez este atat de sincer cand e vorba de problemele masinilor, insa atitudinea a dus la scaderea drastica a valorii actiunilor. Totusi, multi spun ca e un semn de maturitate si profesionalism.

Braila: Sapte localitati sunt inca izolate din cauza zapezilor cazute

Sapte sate din judetul Braila sunt in continuare izolate, sambata, la fel si 13 sectoare de drum judetean - blocate si 11 drumuri judetene pe care se circula pe un singur sens. Potrivit lt. col.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )