Libnet.ro
UNICEF

01:06

Braila: Sapte localitati sunt inca izolate din cauza zapezilor cazute

B1 B1,
Braila: Sapte localitati sunt inca izolate din cauza zapezilor cazute

Sapte sate din judetul Braila sunt in continuare izolate, sambata, la fel si 13 sectoare de drum judetean - blocate si 11 drumuri judetene pe care se circula pe un singur sens. Potrivit lt. col. continuă pe B1

Buzau: 31 de sate sunt inca izolate din cauza zapezii.

Un numar de 31 de sate din 13 comune din judetul Buzau erau inca izolate, vineri dimineata, din cauza zapezii care a blocat soselele de acces catre aceste localitati, iar doua drumuri nationale erau inca inchise, transmite Mediafax. Potrivit Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau, cele 31 de sate izolate sunt din localitatile Bala Alba, Boldu, Bradeanu, Cochirleanca, Largu, Murgesti, Pietroasele, Robeasca, Rusetu, Sageata, Scutelnici, Vilcelele si Pardosi. Acelasi document .

UPDATE. Buzau: 11 bolnavi, ajutati de salvamontisti sa ajunga la spital. ...

UPDATE: 11 persoane cu probleme medicale din satele inzapezite din judetul Buzau au fost ajutate de salvamonstistii din Harghita sa ajunga la spital, conform Agerpres. Ei au participat la opt misiuni, reusind sa salveze din satele troienite o femeie gravida, bolnavi care trebuiau sa faca dializa sau persoane cu fracturi. --- 31 de sate din 13 comune din judetul Buzau erau inca izolate, vineri dimineata, din cauza zapezii care a blocat soselele de acces catre aceste localitati, iar doua .

Prahova: 16.000 de oameni din sapte localitati sunt izolati.

Aproximativ 16. 000 de oameni sunt izolati, joi, in sapte localitati ale judetului Prahova, transmite Mediafax. Prefectura Prahova informeaza ca accesul rutier nu se poate face catre comunele Ciorani, Salciile, Fulga, Boldesti Gradistea si catre satele Ciresanu, Condurateni si Satul Nou din comuna Baba Ana. Alimentarea cu energie electrica este afectata in zece localitati, unde un numar de 8. 513 familii nu au alimentare cu energie electrica, joi, din cauza avariilor produse pe reteaua de .

Sate din Buzau si Braila sunt inca izolate, dupa o saptamana de la primul val de viscol

Sapte sate din cinci comune ale judetului Braila sunt izolate, sambata dimineata, iar in judetul Buzau continua sa fie blocati din cauza nametilor locuitorii a doua sate, ambele din comuna Bradeanu. in judetul Vrancea s-a reusit deblocarea tuturor localitatilor afectate de viscol.

Noua sate sunt inca izolate. Echipele de interventie lucreaza in aceste ore cu utilaje de mare putere

Eforturile de deblocare a drumurilor inzapezite s-au intensificat in aceasta dimineata. Astfel, pe DN24D se actioneaza din doua directii cu patru freze de mare capacitate, o alta freza fiind dispusa in comuna Beresti Meria si a satelor componente.

Constanta: Cinci localitati sunt izolate vineri dimineata din cauza nametilor.

Cinci localitati din judetul Constanta erau inca izolate vineri dimineata din cauza nametilor, iar echipele de interventie lucreaza pentru deszapezirea drumurilor care fac legatura cu aceste sate si comune, in prezent, toate localitatile constantene fiind alimentate cu electricitate si apa potabila, informeaza Mediafax. Astfel, potrivit Comandamentului pentru Situatii de Urgenta al judetului Constanta, vineri dimineata, erau izolate comunele Cogealac si Ghindaresti si satele Dunarea, Tudor .

Ialomita: Drumurile, in continuare inchise; peste 60 de localitati sunt izolate.

Toate drumurile nationale si judetene din Ialomita, inchise miercuri dupa-amiaza, raman in continuare blocate, joi dimineata, iar peste 60 de localitati din judet sunt in continuare izolate, transmite Mediafax. Conform datelor furnizate de reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita, un numar 62 de localitati din acest judet sunt in continuare izolate, joi dimineata, iar toate drumurile din judet sunt inchise din cauza viscolului puternic. Toate ambulantele care au .

Ialomita sub asediul Codului Rosu de viscol. Doua localitati izolate din cauza iernii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru judetul Ialomita in cursul zilei de miercuri avertizare de Cod Rosu de viscol. La momentul instituirii acestei alerte doua localitati ialomitene erau izolate. Este vorba despre comunele Traian si Grindu.

Ialomita sub asediul codului rosu de viscol. Doua localitati, izolate din cauza iernii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru judetul Ialomita in cursul zilei de miercuri avertizare de cod rosu de viscol. La momentul instituirii acestei alerte doua localitati ialomitene erau izolate. Este vorba despre comunele Traian si Grindu.

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau, izolate din nou din cauza viscolului

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau sunt izolate, miercuri dupa-amiaza, din cauza viscolului. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, Vasile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )