Libnet.ro
UNICEF

11:15

Actorii teatrului din Constanta care au semnat scrisoarea n care acuza abuzuri grave ale directoarei Dana Dumitrescu au fost dati afara din distributia unui spectacol. Consiliul Judetean anunta un control la teatru

Hotnews Hotnews,
 Actorii teatrului din Constanta care au semnat scrisoarea n care acuza abuzuri grave ale directoarei Dana Dumitrescu au fost dati afara din distributia unui spectacol. Consiliul Judetean anunta un control la teatru

Lana Moscaliuc, Luiza Martinescu, Alexandru Axente si Iulian Enache, patru dintre cei sapte actori ai Teatrului de Stat din Constanta care au semnat o scrisoare deschisa adresata presedintelui Consiliului Judetean, in care acuza abuzuri grave ale managerului teatrului, Dana Dumitrescu, au fost anuntati ca nu vor mai face parte din distributia unui spectacol, la cateva ore dupa ce scrisoarea lor deschisa a aparut in spatiul public. intre timp, Consiliul Judetean Constanta a anuntat ca va face un control la teatru, pentru a verifica acuzatiile pe care cei mai cunoscuti actori ai teatrului i le aduc directoarei Dana Dumitrescu. continuă pe Hotnews

Cei mai cunoscuti actori ai teatrului din Constanta semneaza o scrisoare deschisa n care acuza abuzuri grave ale managerului Dana Dumitrescu si cer ca aceasta sa raspunda n limitele legii pentru daunele produse institutiei

Aproape jumatate dintre actorii Teatrului de Stat din Constanta au semnat o scrisoare deschisa adresata presedintelui Consiliului Judetean, Marius Horia Tutuianu, in care acuza abuzuri grave ale managerului teatrului, Dana Dumitrescu, si cer ca aceasta sa raspunda in limitele stabilite de lege pentru daunele produse institutiei. Printre semnatarii scrisorii se numara cei mai cunoscuti actori ai Teatrului de Stat din Constanta.

Inspectorul Antidrog din Constanta care a evadat din sediul politiei, a fost prins

Inspectorul Antidrog din Constanta care a evadat din sediul politiei, dupa ce a furat un telefon mobil, a fost prins! Barbatul era cautat de anchetatori, dar si de familia care se teme ca ar putea sa recurga .

Motivul HALUCINANT pentru care medicul rezident a blocat accesul la heliportul spitalului din Constanta

Medicul rezident, care a blocat catre heliportul spitalului din Constanta, a declarat ca a parcat in acel loc pentru ca ploua. Pacientul, adus in stare critica cu elicopterul SMURD si carat pe brate de.

Niste delfini de plus au starnit revolta printre parintii din Constanta: Jucariile au atasate organe genitale barbatesti (FOTO)

Mai multi parinti din Constanta au facut o descoperire tulburatoare cand au mers sa cumpere jucarii pentru copii lor. La vanzare intr-un magazin cu obiecte confiscate de ANAF se aflau delfini de plus care.

Coincidenta stranie pentru Oana, tanara din Arad care s-a sinucis! Ce a facut in urma cu ceva timp! Detaliul incredibil care a iesit la iveala acum (FOTO)

Coincidenta de-a dreptul stranie pentru Oana Ioja, fiica unui om de afaceri din Arad, care a fost gasita moarta. Din primele cercetari, tanara care urma sa se casatoreasca s-ar fi sinucis, fara insa s?.

Tanarul din Braila, care a intrat cu masina in multime, isi recunoaste faptele si le regreta. Ce a anuntat avocatul acestuia

Tanarul din Braila, care a intrat cu masina in multime, isi recunoaste faptele si le regreta, a spus avocatul acestuia. Barbatul nu va contesta decizia magistratilor privind arestarea.

Focuri de arma pe strazile din Constanta

Un tanar de 21 de ani a fost arestat preventiv miercuri, pentru 30 de zile, dupa ce, in urma cu o saptamana, s-a sustras controlului rutier si a pus in pericol viata unui agent de circulatie pe care l-a.

Descoperire socanta intr-un magazin din Constanta! Oamenilor nu le-a venit sa creada ce vad! (FOTO)

Mai multi constanteni s-au aratat oripilati dupa o vizita la un magazin din zona Halta Traian. Acestora nu le-a venit sa creada cand au vazut ca mai multe jucarii din plus au organe sexuale, cu mentiune.

Ce posta Oana, fiica afaceristului din Arad care s-a sinucis, pe pagina sa de Facebook in urma cu o luna

Oana, fiica unui afacerist din Arad, a fost gasita moarta in casa la doar 32 de ani. Din primele cercetari, tanara, care urma sa se casatoreasca, s-a spanzurat. Gestul fetei este cu atat mai greu de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )