Libnet.ro
UNICEF

11:00

Coincidenta stranie pentru Oana, tanara din Arad care s-a sinucis! Ce a facut in urma cu ceva timp! Detaliul incredibil care a iesit la iveala acum (FOTO)

Antena3 Antena3,
Coincidenta stranie pentru Oana, tanara din Arad care s-a sinucis! Ce a facut in urma cu ceva timp! Detaliul incredibil care a iesit la iveala acum (FOTO)

Coincidenta de-a dreptul stranie pentru Oana Ioja, fiica unui om de afaceri din Arad, care a fost gasita moarta. Din primele cercetari, tanara care urma sa se casatoreasca s-ar fi sinucis, fara insa s?. continuă pe Antena3

Ce posta Oana, fiica afaceristului din Arad care s-a sinucis, pe pagina sa de Facebook in urma cu o luna

Oana, fiica unui afacerist din Arad, a fost gasita moarta in casa la doar 32 de ani. Din primele cercetari, tanara, care urma sa se casatoreasca, s-a spanzurat. Gestul fetei este cu atat mai greu de.

Care ar fi adevaratul motiv pentru care Oana, fiica afaceristului din Arad, a recurs la sinucidere. Apropiatii au facut lumina

Oana, fiica unui om de afaceri din Arad, a fost descoperita moarta in casa la doar 32 de ani. Desi fata nu a lasat niciun bilet de adio, iar de aici luand nastere multe intrebari, anchetatorii cred ca este .

Un tanar din Arad a fost lovit de doua tramvaie. Cu ochii la telefon si cu castile in urechi, nu a auzit si nu a vazut pericolul

Un tanar din Arad a fost lovit de doua tramvaie, joi seara. El a traversat neregulamentar, si fiindca avea castile pe urechi si se uita pe telefonul mobil, nici nu a auzit, nici nu a vazut ca se mijlocul de.

Masina unui politist din Arad a fost VANDALIZATA! Trei tineri, cercetati sub control judiciar

Autoturismul personal al unui politist din Nadlac a fost vandalizat de trei tineri din Arad. Politistul si-a gasit autoturismul acoperit cu vopsea verde, iar paguba depaseste sapte mii de lei, potrivit.

Noi detalii in cazul tanarului din Braila, care a intrat cu masina in multime

Barbatul din Braila care a injunghiat un barbat si apoi a lovit in mod intentionat cu masina noua persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata, luni seara, de Tribunalul Braila, t?.

Tanarul din Braila, care a intrat cu masina in multime, isi recunoaste faptele si le regreta. Ce a anuntat avocatul acestuia

Tanarul din Braila, care a intrat cu masina in multime, isi recunoaste faptele si le regreta, a spus avocatul acestuia. Barbatul nu va contesta decizia magistratilor privind arestarea.

Fiica unui cunoscut om de afaceri din Arad s-a sinucis. Oana urma sa se casatoreasca peste numai cateva luni

O femeie in varsta de 32 de ani, fiica unui cunoscut om de afaceri aradean, a fost gasita spanzurata in locuinta sa din municipiul Arad, trupul acesteia fiind descoperit de catre membrii familiei, a informat.

Tragedie intr-un sat din Arad! O adolescenta de 17 ani a murit dupa ce a fost lovita de doua masini

Mihaela si-a pierdut viata la varsta de 17 ani, dupa ce a fost aruncata de pe trecerea de pietoni, chiar in fata unui autoturism. Incidentul tragic s-a petrecut in Bocsig. Tanara traversa.

Clipe de COSMAR pentru OANA ROMAN: Vedeta A FOST CONECTATA la aparate! APEL DISPERAT (FOTO)

Oana Roman a trecut prin momente terifiante in urma cu circa 4 ani. Chiar ea a impartasit fanilor ca a mers recent la un spital pentru un set complet de analize. Vedeta a facut un apel pe retelele sociale.

Medic din Timisoara acuzat ca lua mita pentru a pensiona medical angajati de la Penitenciarul din Arad, trimis n judecata de DNA

Eugen Silviu Posiar, medic si seful sectiei de Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara, acuzat ca cerea mita pentru a pensiona medical angajati de la Penitenciarul din Arad, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in stare de arest preventiv, pentru luare de mita doua fapte), trafic de influenta doua fapte) si fals intelectual in forma continuata doua fapte).

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )