Libnet.ro
UNICEF

08:15

Actorul Alan Rickman, care l-a interpretat pe profesorul Snape in filmele Harry Potter, a murit

România Liberă România Liberă,
Actorul Alan Rickman, care l-a interpretat pe profesorul Snape in filmele Harry Potter, a murit

Actorul Alan Rickman, care l-a interpretat, printre altele, pe profesorul Severus Snape din franciza Harry Potter, a murit, joi, la varsta de 69 de ani, la Londra, informeaza BBC News. continuă pe România Liberă

Actorul Alan Rickman a murit la varsta de 69 de ani

Actorul Alan Rickman a murit la varsta de 69 de ani. Artistul suferea de cancer, scrie The Independent. Alan Rickman a interpretat personajul Severus Snape in celebra serie Harry Potter.

Cele mai bune filme cu Alan Rickman. in afara de Harry Potter VIDEO

Actorul britanic Alan Rickman a murit la varsta de 69 de ani din cauza unui cancer. Si chiar daca va ramane in amintirea multora pentru interpretarea profesorului Severus Snape, unul dintre cele mai complexe si emblematice personaje din franciza Harry Potter, cariera sa a fost marcata si de alte roluri memorabile, de la raufacatori la eroi romantici. Va prezentam in continuarea doar cateva dintre cele mai bune filme cu Alan Rickman.

A murit Alan Rickman, omul care ne-a facut sa il iubim pe Severus Snape

Alan Rickman a murit la 69 de ani. A lasat in urma o cariera cinematografica iimpresionanta, care l-a propulsat rapid in lista celor mai iubiti actori britanici. Se pare ca Alan Rickman a murit, joi, din cauza cancerului. Rolurile pentru care i-au garantat un loc in memoria generatiilor intregi au fost cel al profesorului Snape din [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )