Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit Alan Rickman, omul care ne-a facut sa il iubim pe Severus Snape

Playtech Playtech,
A murit Alan Rickman, omul care ne-a facut sa il iubim pe Severus Snape

Alan Rickman a murit la 69 de ani. A lasat in urma o cariera cinematografica iimpresionanta, care l-a propulsat rapid in lista celor mai iubiti actori britanici. Se pare ca Alan Rickman a murit, joi, din cauza cancerului. Rolurile pentru care i-au garantat un loc in memoria generatiilor intregi au fost cel al profesorului Snape din []. continuă pe Playtech

Actorul Alan Rickman a murit la varsta de 69 de ani

Actorul Alan Rickman a murit la varsta de 69 de ani. Artistul suferea de cancer, scrie The Independent. Alan Rickman a interpretat personajul Severus Snape in celebra serie Harry Potter.

Actorul Alan Rickman, care l-a interpretat pe profesorul Snape in filmele Harry Potter, a murit

Actorul Alan Rickman, care l-a interpretat, printre altele, pe profesorul Severus Snape din franciza Harry Potter, a murit, joi, la varsta de 69 de ani, la Londra, informeaza BBC News.

Cele mai bune filme cu Alan Rickman. in afara de Harry Potter VIDEO

Actorul britanic Alan Rickman a murit la varsta de 69 de ani din cauza unui cancer. Si chiar daca va ramane in amintirea multora pentru interpretarea profesorului Severus Snape, unul dintre cele mai complexe si emblematice personaje din franciza Harry Potter, cariera sa a fost marcata si de alte roluri memorabile, de la raufacatori la eroi romantici. Va prezentam in continuarea doar cateva dintre cele mai bune filme cu Alan Rickman.

Ce se intampla cu omul care aduce cartea, dupa plecarea de la Pro TV

Dan C. Mihailescu, care a realizat Omul care aduce cartea, a ramas fara longeviva emisiune de la Pro TV, dupa ce mai marii postului de televiziune au decis sa renunte la proiect. Iata ce se intampla acum cu criticul literar.

Alexander Graham Bell: cine a fost omul care ne-a dat telefonul

Alexander Graham Bell probabil nu ar sti sa faca un selfie, dar a fost omul care a propulsat revolutia comunicatiilor cu multi pasi in fata, gratie telefonului pe care l-a brevetat in urma cu 140 de ani. Alexander Graham Bell a fost un audiolog american de origine scotiana, cunoscut in primul rand cainventatorul telefonului. Timp [].

Omul care dreseaza focul. VIDEO

A face jonglerii cu un bat nu pare cine stie! Ce poti face cu un bat, in afara de a-l arunca in aer si a-l prinde?! Acum ganditi-va la altfel de bat. Unul care are cate un candelabru cu lumanari - ca.

Idealistul Aaron Swartz: omul care a luptat pentru libertatea online pana la moarte

Putini tineri au avut un impact atat de mare asupra comunitatii online in ultimii ani precum Aaron Swartz, un om pe care constiinta si credinta ca unele materiale ar trebui sa fie accesibile tuturor l-au impins catre sinucidere. Aaron este mort. Calatori prin lume, am pierdut un invatat. Hackeri in numele binelui, suntem cu unul [].

Am pierdut un erou: a murit David Bowie, artistul care a schimbat universul SF

David Bowie a muritdin cauza cancerului, la doar cateva zile dupa ce a implinit 69 de ani. Dincolo de impactul imens pe care l-a avut asupra industriei muzicale si culturii pop, nu trebuie sa uitam de contributia asupra SF-ului. El e artistul care a schimbat modul in care gandim despre extraterestri. De la inceput, David [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )