Libnet.ro
UNICEF

21:45

Actorul american Clark Middleton, cunoscut pentru rolurile din BlacklistsiTwin Peaks, a murit la varsta de 63 de ani

Adevărul Adevărul,
Actorul american Clark Middleton, cunoscut pentru rolurile din BlacklistsiTwin Peaks, a murit la varsta de 63 de ani

Actorul american Clark Middleton, cunoscut pentru roluri inBlacklist ,Twin PeaksSnowpiercer sau Sin City, a murit la varsta de 63 de ani. El a murit din cauza virusului West Nil, asa cum a explicat sotia sa Elissa pe retelele de socializare. continuă pe Adevărul

Doliu in lumea filmului: Actorul Clark Middleton s-a stins din viata la 63 de ani din cauza virusului West Nile

Celebrul actor si regizor, Clark Middleton s-a stins din viata la 63 de ani din cauza virusului West Nile. Acesta a murit duminica, pe patru octombrie si era cunoscut pentru rolurile sale din Lista Neagra, .

Parteneriat in premiera pentru stomatologia din Romania: Creatorul implantologiei moderne, Prof. Paulo Malo DDS, PhD, va colabora cu echipa de medici specialisti DENT ESTET

Reteaua de clinici DENT ESTET anunta colaborarea, in premiera pentru Romania, cu Prof. Dr. Paulo Malo, expert mondial in implantologie dentara. Ca parte a strategiei de expansiune pe piata internationala si.

Focar de COVID-19 la un centru pentru batrani din Baia Sprie. Cate persoane au fost depistate

Un focar de Covid-19 a izbucnit la un camin de ingrijire varstnici privat din Baia Sprie. Se pare ca acolo au fost depistate29 de persoane cu coronavirus,sase fiind angajati si 23 de beneficiari ai.

Veste buna pentru firmele din Romania afectate de pandemie: ce se intampla cu taxele la stat

Statul roman a fost acuzat in numeroase situatii de lipsa de empatie pentru firmele afectate de pandemie. Un nou proiect de ordonanta de urgenta promite sa remedieze situatia,.

Care au fost preferintele romanilor pentru vacantele din anul 2020

Vacantele din anul 2020 au fost diferite pentru majoritatea oamenilor, din cauza infectiei cu Covid-19. De aceea, agentia five elements digital a comparat preferintele din anii anteriori ale romanilor cu cele.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )