Libnet.ro
UNICEF

08:30

Care au fost preferintele romanilor pentru vacantele din anul 2020

B1 B1,
Care au fost preferintele romanilor pentru vacantele din anul 2020

Vacantele din anul 2020 au fost diferite pentru majoritatea oamenilor, din cauza infectiei cu Covid-19. De aceea, agentia five elements digital a comparat preferintele din anii anteriori ale romanilor cu cele. continuă pe B1

Liderii PSD ies din izolare: Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati negativ pentru infectia cu coronavirus

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al partidului, Paul Stanescu, si presedintele Consiliului National, Vasile Dancu, au fost testati negativ pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza B1.

Pensii 2020. Anunt categoric pentru pensionarii din Romania. Nu au cum sa mai faca asta

Guvernul a luat masuri ferme in ceea ce priveste pensiile din 2020. Anuntul categoric pentru toti pensionarii din tara. Ce nu vor mai avea voie sa faca, in perioada urmatoare? Pensii 2020. Anunt categoric din partea Guvernului: nu va mai fi permis! Statul a anuntat o noua restrictie pentru salaratii din Romania care se pregatesc .

Cum arata bilantul intereselor romanilor pentru vacante in anul 2020

Sezonul vacantelor in 2020 a fost unul atipic si s-a desfasurat in conditii speciale, dat fiind contextul creat de pandemia COVID-19. De aceea, agentia five elements digital a vrut sa afle care au fost schimbarile, ce au cautat romanii, dar si cum se compara acest sezon cu cel din anul precedent.

Ioana Filimon a fost batuta de iubitul ei din cauza amantei: Am avut nevoie de ingrijiri medicale

Ioana Filimon, fosta Miss Romania, s-a intors in tara anul trecut, dupa ce ar fi scapat din stransoarea iubitului turc, care ar fi si sechestrat-o. Afaceristul a trimis un video in care povestea varianta sa de adevar, argumentand prin faptul ca pe internet se afla inregistrari video de la petrecerile de lux la care a .

Alerta la Barlad. Sotia primarului si managera spitalului au fost testate pozitiv pentru COVID-19

Daniela Bors este cea care conduce spitalul suport covid din Barlad. Femeia a fost testata pozitiv la data de 2 octombrie, dupa ce cu o noapte inainte ar fi avut febra. Pe langa aceasta, la Barlad a mai.

Care au fost cele mai mari probleme generate de pandemie pentru firmele din Romania si cum vor trece managerii peste criza

Oamenii de afaceri din Romania, investitori, manageri si angajati cu functii de raspundere din majoritatea domeniilor economice, privesc cu precautie la perspectivele economiei, in contextul accentuarii problemelor financiare determinate de pandemia COVID. 67% dintre managerii chestionati intr-un barometru comandat de o companie de consultanta se concentreaza pe restructurarea afacerilor.

inca un liceu de top din Bucuresti trece in scenariul rosu. Un cadru didactic de la Sfantul Sava a fost testat pozitiv pentru COVID-19 (VIDEO)

Inca un liceu de top din Capitala intra in schenariul rosu, dupa aparitia primului caz de COVID-19 din unitatea de invatamant. Este vorba despre Liceul Jean Monnet din Bucuresti. in total, elevii de la 28.

Joe Biden a fost testat negativ pentru Covid-19

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden a anuntat vineri ca a iesit negativ la testarea pentru Covid-19, dupa anuntul ca Donald Trump este infectat cu noul coronavirus.

Gabriel Zetea, seful PSD Maramures, a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Gabriel Zetea, seful PSD Maramures, a anuntat vineri pe Facebook ca a fost confirmat cu Covid-19,dupa ce un coleg de partid a fost depistat cu noul coronavirus. Acesta a indemnat oamenii sa respecte toate m.

Alimentele care iti strica nivelul de calciu din corp. Din pacate, toti romanii le consuma foarte des

Va prezentam o lista intreaga de alimente care strica nivelul de calciu din corp. Din nefericire, toti romanii abuzeaza de ele. Calciul este un mineral esential pentru buna functionare a corpului uman. Este frunizorul principal de energie pentru inima, muschi, nervi si sange. Lista de alimente care elimina calciul din organism. Ce trebuie sa consumi .

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )