Libnet.ro
UNICEF

00:06

Actorul care l-a interpretat pe Tony Soprano a MURIT.

România Liberă România Liberă,
Actorul care l-a interpretat pe Tony Soprano a MURIT.

James Gandolfini, interpretul mafiotului Tony Soprano, a decedat, miercuri, la varsta de 51 de ani, in urma unei crize cardiace, informeaza CBC, potrivit b1. ro. Cu imensa durere anuntam ca astazi n. r. miercuri) a decedat clientul nostru James Gandolfini, in timp ce se afla in vacanta la Roma, in Italia, se arata intr-un comunicat al agentilor sai, Mark Armstrong si Nancy Sanders. Inimile noastre sunt frante de durere, iar el ne va lipsi teribil de mult. El si familia lui faceau de multi . continuă pe România Liberă

VIDEO James Gandolfini, interpretul mafiotului Tony Soprano, era considerat un Mozart al actoriei

James J. Gandolfini jr, actorul care l-a interpretat pe celebrul mafiot Tony Soprano, a fost unul dintre cei mai apreciati baieti rai de la Hollywood.

James Gandolfini, Tony Soprano din serialul HBO, a murit la 51 de ani

Actorul care interpreteaza rolul lui Tony Soprano a murit din cauza unui atac la cord,in timp ce era in vacanta la Roma, in Italia.

VIDEO James Gandolfini, Tony Soprano din serialul HBO, a murit la 51 de ani

Actorul care interpreteaza rolul lui Tony Soprano a murit din cauza unui atac la cord,in timp ce era in vacanta la Roma, in Italia.

Actorul James Gandolfini, celebru pentru rolul Tony Soprano, a murit la 51 de ani

Actorul american James Gandolfini, celebru pentru rolul Tony Soprano din serialul HBO Clanul Soprano, a decedat la varsta de 51 de ani, in Italia, a anuntat presa americana, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Tragedie! Actorul James Gandolfini (Tony Soprano) a murit in Italia

Indragitul interpret al mafiotului Tony Soprano a decedat pe cand se afla in Italia.

A murit actorul James Gandolfini: A devenit celebru datorita rolului Tony Soprano

James Gandolfini, interpretul mafiotului Tony Soprano, a decedat, miercuri, la varsta de 51 de ani, in urma unei crize cardiace, informeaza CBC. Cu imensa durere anuntam ca astazi n. r. miercuri) a.

VIDEO Tony Soprano, cel mai iubit dintre mafioti

Showbizul american a fost socat de vestea mortii lui James Gandolfini 51 de ani), actorul care i-a dat viata pe micul ecran unuia dintre cei mai cunoscuti mafioti, Tony Soprano. De-a lungul anilor, serialele ne-au prezentat diverse personaje negative, dar Tony Soprano a dus lucrurile la un alt nivel.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )