Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Tony Soprano, cel mai iubit dintre mafioti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tony Soprano, cel mai iubit dintre mafioti

Showbizul american a fost socat de vestea mortii lui James Gandolfini 51 de ani), actorul care i-a dat viata pe micul ecran unuia dintre cei mai cunoscuti mafioti, Tony Soprano. De-a lungul anilor, serialele ne-au prezentat diverse personaje negative, dar Tony Soprano a dus lucrurile la un alt nivel. continuă pe Adevărul

FOTO+VIDEO. Cum arata cel mai subtire smartphone din lume.

Compania chinezeasca Huawei a prezentat marti, la Londra, cel mai subtire smartphone din lume, care poarta numele Ascend P6, potrivit Realitatea. net. Titlul de cel mai subtire smartphone din lume a fost obtinut, marti, de modelul Ascend P6 al companiei chinezesti Huawei. Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, in conditiile in care iPhone 5 are o grosime de 7,6 milimetri, iar Samsung Galaxy S4 o grosime de 7,9 milimetri, scrie gizmodo. com. Huawei Ascend P6 are un ecran de 4,7 .

VIDEO James Gandolfini, interpretul mafiotului Tony Soprano, era considerat un Mozart al actoriei

James J. Gandolfini jr, actorul care l-a interpretat pe celebrul mafiot Tony Soprano, a fost unul dintre cei mai apreciati baieti rai de la Hollywood.

VIDEO James Gandolfini, Tony Soprano din serialul HBO, a murit la 51 de ani

Actorul care interpreteaza rolul lui Tony Soprano a murit din cauza unui atac la cord,in timp ce era in vacanta la Roma, in Italia.

Actorul James Gandolfini, celebru pentru rolul Tony Soprano, a murit la 51 de ani

Actorul american James Gandolfini, celebru pentru rolul Tony Soprano din serialul HBO Clanul Soprano, a decedat la varsta de 51 de ani, in Italia, a anuntat presa americana, relateaza AFP, citat de Mediafax.

A murit actorul James Gandolfini: A devenit celebru datorita rolului Tony Soprano

James Gandolfini, interpretul mafiotului Tony Soprano, a decedat, miercuri, la varsta de 51 de ani, in urma unei crize cardiace, informeaza CBC. Cu imensa durere anuntam ca astazi n. r. miercuri) a.

Tragedie! Actorul James Gandolfini (Tony Soprano) a murit in Italia

Indragitul interpret al mafiotului Tony Soprano a decedat pe cand se afla in Italia.

Actorul care l-a interpretat pe Tony Soprano a MURIT.

James Gandolfini, interpretul mafiotului Tony Soprano, a decedat, miercuri, la varsta de 51 de ani, in urma unei crize cardiace, informeaza CBC, potrivit b1. ro. Cu imensa durere anuntam ca astazi n. r. miercuri) a decedat clientul nostru James Gandolfini, in timp ce se afla in vacanta la Roma, in Italia, se arata intr-un comunicat al agentilor sai, Mark Armstrong si Nancy Sanders. Inimile noastre sunt frante de durere, iar el ne va lipsi teribil de mult. El si familia lui faceau de multi .

James Gandolfini, Tony Soprano din serialul HBO, a murit la 51 de ani

Actorul care interpreteaza rolul lui Tony Soprano a murit din cauza unui atac la cord,in timp ce era in vacanta la Roma, in Italia.

VIDEO Alexandra Stan: Cel mai dificil este sa-ti vezi viata privata expusa in ziare

Cantareata de 24 de ani care a fost batuta si a recunoscut ca a incercat sa se sinucida pentru ca managerii ei o exploatau pentru bani a povestit intr-un interviu exclusiv pentru Adevarul despre cariera sa.

Allview a lansat cel mai subtire telefon din gama. Un model dual - SIM cu ecran de 4,7 inch si un pret de 1.299 lei

Compania brasoveana Allview a lansat un nou smartphone, modelul numit V1 Viper care devine cel mai subtire model din gama, cu o grosime de 7,9 mm. Terminalul costa 1. 299 lei, are procesor quad core de 1. 2 GHz si ruleaza Android 4. Compania spune ca a vandut in S1 cam 35. 000 de smartphone-uri ce i-au adus o cota de 7-9% pe piata. Cel mai scump smartphone Allview costa 1. 500 lei, iar compania vinde peste zece modele de telefoane.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )