Libnet.ro
UNICEF

11:00

Actorul Ion Dichiseanu, in stare grava la spital

Adevărul Adevărul,
Actorul Ion Dichiseanu, in stare grava la spital

Actorul Ion Dichiseanu, in varsta de 87 de ani, a fost dus la spitalul Floreasca, din Capitala, in stare grava, in aceasta dimineata, potrivit Realitatea Plus. continuă pe Adevărul

Actorul Ion Dichiseanu, internat de urgenta la spital din cauza unor probleme respiratorii

Actorul Ion Dichiseanu a fost internat astazi la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. in momentul internarii, actorul avea saturatia de oxigen foarte mica.

Actorul Ion Dichiseanu, internat in stare grava la Spitalul de Urgenta Floreasca

Actorul Ion Dichiseanu a fost internat sambata la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. in momentul internarii, actorul avea saturatia de oxigen foarte mica, relateaza Mediafax.

Tanar impuscat in sectorul Botanica. A ajuns in stare grava la spital

Un adolescent a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost impuscat in aceasta dimineata, in sectorul Botanica al capitalei. La scurt timp, dupa ce politia a fost alertata despre faptul ca se aud impuscaturi, a fost retinut un tanar de 32 de ani, transmite IPN.

EXCLUSIV. Adevarul despre starea de sanatate a lui Ion Dichiseanu dupa ce s-a spus ca e in stare grava la spital

Toata lumea a auzit sau il cunoaste pe celebrul actor Ion Dichiseanu. Cu o cariera de aproape 50 de ani, Ion Dichiseanu poate fi numit unul din cei mai indragiti actori. Din pacate, recent, actorul a ajuns de urgenta la spital, avand probleme de sanatate. Actorul Ion Dichiseanu, internat de urgenta la spital Cu toata .

Ion Dichiseanu, internat de urgenta la spital. Actorul a fost intubat, din lipsa de oxigen

Actorul Ion Dichiseanu a fost dus de urgenta la spitalul Floreasca, din Capitala, aflandu-se in stare grava, a precizat purtatorul de cuvant al institutiei, Bogdan Oprita Potrivit primelor informatii,.

Liviu Dragnea, in stare grava la spital. Informatii de ultima ora: ce acuze li se aduc medicilor

Liviu Dragnea a ajuns pe mana medicilor. Codrin Stefanescu vine cu detalii despre starea de sanatate a fostului presedinte al Partidului Social Democrat. Cum se simte fostul politician si ce acuze li se aduc medicilor? Probleme de sanatate Liviu Dragnea. Informatii de ultima ora Codrin Stefanescu a venit cu detalii groaznice pentru cei care inca .

Pacienti COVID-19 in stare grava, transportati din Bucuresti la Targu Mures cu o aeronava MApN

Cinci pacienti diagnosticati cu COVID-19 si aflati in stare grava sunt transportati, vineri seara, cu o aeronava a Fortelor Aeriene Romane de la Bucuresti la Targu Mures.

Cinci pacienti cu COVID-19 aflati in stare grava, transportati de la Bucuresti la Targu Mures cu o aeronava a Fortelor Aeriene Romane

Cinci pacienti infectaticu COVID-19, care sunt in stare grava sunt transportati, vineri seara, cu o aeronava a Fortelor Aeriene Romane de la Bucuresti la Targu Mures. O aeronava C-27J Spartan a.

Bogdan Stanoevici, internat in stare grava cu coronavirus. Actorul este intubat la ATI

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni si candidat la Presedintia Romaniei, se afla internat la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitala dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus si starea sa a devenit grava.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )