Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, in stare grava la spital. Informatii de ultima ora: ce acuze li se aduc medicilor

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, in stare grava la spital. Informatii de ultima ora: ce acuze li se aduc medicilor

Liviu Dragnea a ajuns pe mana medicilor. Codrin Stefanescu vine cu detalii despre starea de sanatate a fostului presedinte al Partidului Social Democrat. Cum se simte fostul politician si ce acuze li se aduc medicilor? Probleme de sanatate Liviu Dragnea. Informatii de ultima ora Codrin Stefanescu a venit cu detalii groaznice pentru cei care inca . continuă pe Playtech

Tanar impuscat in sectorul Botanica. A ajuns in stare grava la spital

Un adolescent a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost impuscat in aceasta dimineata, in sectorul Botanica al capitalei. La scurt timp, dupa ce politia a fost alertata despre faptul ca se aud impuscaturi, a fost retinut un tanar de 32 de ani, transmite IPN.

Liviu Dragnea, intr-o stare grava de sanatate: De doua zile nu reusim sa luam legatura cu el

Starea de sanatate a lui Liviu Dragnea, infectat cu COVID-19, s-a agravat si mai tare. Prietenul sau, Codrin Stefanescu, fost membru PSD, a facut anuntul. V257; anunt c257; starea de sanatate a lui Liviu.

De ce apar cazuri grave de covid-19. Descoperire de ultima ora a medicilor

Explozia cazurilor de COVID-19 a creat panica pe plan mondial. Cu mici diferente, situatia este aceeasi: spitalele nu mai au locuri unde sa primeasca pacientii in stare grava, Terapiile Intensive fiind arhipline. Singura minune prin care pacientii in stare grava pot intra in sectiile ATI este aceea in care starea unui bolnav evolueaza si este .

O femeie a murit la o zi dupa nastere. Ajunsese la spital in stare grava cu coronavirus

O femeie a murit la Maternitatea Buna Vestire din Galati, la o zi dupa nastere. Femeia ajunsese la spital in stare grava, din cauza infectiei cu SARS-CoV-2.

Codrin Stefanescu, ingrijorat: Starea de sanatate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Nu reusim sa luam legatura cu el

Starea de sanatate a fostului presedinte al PSD, Liviu Dragnea, s-a agravat, dupa ce a fost confirmat cu COVID-19, anunta fostul secretar general al partidului, Codrin Stefanescu.

Codrin Stefanescu sustine ca starea de sanatate a lui Liviu Dragnea s-a agravat brusc: De doua zile nu reusim sa luam legatura cu el Reactia ANP

Codrin Stefanescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca starea de sanatate a lui Liviu Dragnea s-a agravat, insa fostul secretar general al PSD nu spune de unde are aceasta informatie, ci doar afirma ca de 2 zile nu reusim sa luam legatura cu el. 58 Reactia Administratiei Nationale a Penitenciarelor: Niciun pacient aflat in custodia Penitenciarului-Spital Bucuresti-Jilava nu necesita ingrijiri medicale de terapie intensiva.

Codrin Stefanescu a discutat cu Liviu Dragnea. Ultimele informatii despre starea fostului lider PSD dupa ce s-a infectat cu coronavirus

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu relateaza a fost sunat de fostul lider al partidului,Liviu Dragnea, dupa ce acesta din urma a fost confirmat pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2.

Iubita lui Liviu Dragnea si-a schimbat look-ul cat a stat la inchisoare fostul lider PSD. Cum arata acum Irina Tanase

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, si-a surprins cunoscutii cu ultima sa schimbare de look. Arenuntat la parul saten pe care il avea atunci cand a devenit cunoscuta in calitate de iubitaa lui.

Prefectul Capitalei, anunt de ultima ora pentru romani. Cine va primi cele mai multe amenzi in perioada sarbatorilor

Sarbatorile de iarna sunt foarte aproape, iar romanii au inceput sa isi planifice discret petrecerile pentru Craciun si Revelion. Dupa noua luni de pandemie, multe persoane asteapta cu nerabdare momentul in care se pot relaxa si destresa. Reprezentantii HoReCa cer, de asemenea, ca restaurantele sa aiba program prelungit in zilele de sarbatoare. Cum trateaza romanii .

Raed Arafat, avertisment de ultima ora pentru cetateni . Cum vor fi sanctionate persoanele care nu respecta regulile

Explozia cazurilor de COVID-19 ne sperie pe toti, insa medicii si autoritatile se tem pentru un posibil colaps al sistemului medical. Spitalele sunt arhipline, iar pacientii nou infectati, care vor avea nevoie de internare, nu vor mai avea loc in spital. Raed Arafat a vorbit luni seara despre modul in care romanii trebuie sa sarbatoreasca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )