Libnet.ro
UNICEF

18:30

Actorul Jeff Bridges a anuntat ca a fost diagnosticat cu limfom

Hotnews Hotnews,
 Actorul Jeff Bridges a anuntat ca a fost diagnosticat cu limfom

Actorul american Jeff Bridges, protagonistul filmului The Big Lebowski 1998), a anuntat luni ca a fost diagnosticat cu limfom, un cancer al sistemului limfatic, dar pronosticul sau medical este bun, relateaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Actorul Jeff Bridges a anuntat ca a fost diagnosticat cu limfom

Actorul Jeff Bridges, cunoscut pentru roluri din filme ca The Big Lebowski, Crazy Heart si True Grit, recompensat anul trecut cu trofeul Cecil B. DeMille pentru intreaga activitate, a anuntat ca a fost diagnosticat cu limfom.

Jeff Bridges a anuntat ca a fost diagnosticat cu cancer

Celebrul actor Jeff Bridges, in varsta de 70 de ani a anuntat pe contul sau de Twitter ca sufera de cancer, o forma de cancer care afecteaza sistemul limfatic, potrivit CNN. Actorul se arata optimist si.

Are cancer. Actorul a facut anuntul trist chiar ieri: Am fost diagnosticat cu limfom

Un actor celebru tocmai le-a dat vestea trista fanilor sai. Medicii i-au dezvaluit diagnosticul dupa un set de analize amanuntite. Starul de la Hollywood are cancer. Cum se simte acesta acum si cum a decis sa marturiseasca lumii intregi momentele grele prin care trece? Un actor celebru a facut anuntul trist: Am fost diagnosticat cu .

Pacient cu COVID-19 din spitalul de psihiatrie Sapoca, decedat la o zi dupa ce a fost diagnosticat

Focarul de coronavirus de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca se extinde rapid. in weekend, a fost raportat si un deces din randul pacientilor pozitivi. Este vorba despre un barbat de 76 de ani, care a murit la doar o zi dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19. La nivelul unitatii medicale a fost demarata o ancheta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )