Libnet.ro
UNICEF

06:30

Actorul Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati

Hotnews Hotnews,
 Actorul Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati

Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati, dintre care unul sustine ca era minor atunci cand actorul i-a facut avansuri, invitandu-l la locuinta sa, in anul 1988, scrie News. ro, citand hollywoodreporter. com. continuă pe Hotnews

Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati: Spunea ca de fapt vreau sa intretin relatii sexuale cu el, dar ca nu o fac, pentru ca sunt las

Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati, dintre care unul sustine ca era minor atunci cand actorul i-a facut avansuri, invitandu-l la locuinta sa, in anul 1988, informeaza hollywoodreporter. com.

Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de opt membri ai echipei de filmare House of Cards. Marturiile angajatilor

Mai multi angajati ai serialului House of Cards il acuza pe Kevin Spacey de hartuire sexuala si comportament neadecvat, iar Netflix si compania producatoare a anuntat ca investigheaza acuzatiile aduse actorului.

Kevin Spacey, acuzat de un tanar actor ca ar fi intretinut relatii sexuale cu el, in timp ce era inconstient. Politia britanica investigheaza cazul FOTO

Politia britanica a inceput o investigatie in legatura cu acuzatiile de hartuire sexuala aduse lui Kevin Spacey de un tanar britanic, care sustine ca actorul ar fi intretinut relatii sexuale cu acesta, in timp ce se afla in stare de inconstienta.

Jared Leto refuza sa lucreze cu regizorul Brett Ratner, acuzat de hartuire sexuala: productia filmului despre Hugh Hefner a fost oprita

Playboy a oprit productia filmului despre Hugh Hefner, in urma acuzatiilor de hartuire sexuala si viol aduse lui Brett Ratner, regizorul productiei. in plus, actorul Jared Leto, care fusese anuntat ca protagonist, a transmis ca nu va colabora niciodata cu acesta.

Producatorul serialului Prison Break, acuzat de hartuire sexuala de sase femei din industria filmului: Marturiile actritelor

Regizorul si producatorul american Brett Ratner este acuzat de hartuire sexuala si comportament neadecvat de catre sase femei din industria filmului american, printre care se afla actritele Natasha Henstridge si Olivia Munn.

Un nou nume de la Hollywoodil acuza pe Kevin Spacey de agresiune sexuala: Am povestit aceste lucruri doar terapeutului

Tony Montana, un regizor de documentare, a povestit cum actorul Kevin Spacey l-a agresat sexual intr-un pub din Los Angeles in urma cu 14 ani.

Dustin Hoffman, aparat de regizorul filmului Death of a Salesman, dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala

Dustin Hoffman a fost aparat de regizorul filmului Moartea unui comis-voiajor/ Death of a Salesman, Volker Schlondorff, dupa ce o femeie l-a acuzat pe actor ca a hartuit-o sexual in anul 1985, pe platourile de filmare ale lungmetrajului. Cineastul sustine ca artistul a fost doar glumet si ca Anna Graham Hunter i-a interpretat gresit comportamentul, informeaza hollywoodreporter. com.

Dustin Hoffman, aparat de regizorul filmului Death of a Salesman, dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala: Este o exagerare

Dustin Hoffman a fost aparat de regizorul filmului Moartea unui comis-voiajor/ Death of a Salesman, Volker Schlondorff, dupa ce o femeie l-a acuzat pe actor ca a hartuit-o sexual in anul 1985, pe platourile de filmare ale lungmetrajului. Cineastul sustine ca artistul a fost doar glumet si ca Anna Graham Hunter i-a interpretat gresit comportamentul, informeaza hollywoodreporter. com, scrie News. ro.

Kevin Spacey, dispus sa urmeze un tratament, in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Actorul Kevin Spacey sustine ca se afla in cautarea unei evaluari si a unui tratament, in urma multiplelor acuzatii de hartuire sexuala care au fost lansate impotriva lui.

Kevin Spacey, tinta unei anchete a Politiei Metropolitane din Londra

Politia britanica a deschis un dosar in care investigheaza o acuzatie de agresiune sexuala care l-ar viza pe actorul Kevin Spacey, pentru fapte ce s-ar fi petrecut la Londra in 2008, relateazaGuardian.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )