Libnet.ro
UNICEF

08:45

Kevin Spacey, tinta unei anchete a Politiei Metropolitane din Londra

Hotnews Hotnews,
 Kevin Spacey, tinta unei anchete a Politiei Metropolitane din Londra

Politia britanica a deschis un dosar in care investigheaza o acuzatie de agresiune sexuala care l-ar viza pe actorul Kevin Spacey, pentru fapte ce s-ar fi petrecut la Londra in 2008, relateazaGuardian. continuă pe Hotnews

Kevin Spacey, dispus sa urmeze un tratament, in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Actorul Kevin Spacey sustine ca se afla in cautarea unei evaluari si a unui tratament, in urma multiplelor acuzatii de hartuire sexuala care au fost lansate impotriva lui.

Netflix renunta la House of Cards din cauza lui Kevin Spacey

Kevin Spacey trece printr-un scandal care l-ar putea costa cariera. Din acest motiv, Netflix a anuntat ca sezonul 6 va fi ultimul din House of Cards. in ultimele 24 de ore,Variety,DeadlinesiHollywood Reporterau detaliat un scandal in care este implicat unul dintre cei mai indragiti actori americani. Kevin Spacey este acuzat ca, in urma cu aproximativ [].

Kevin Spacey, acuzat de un tanar actor ca ar fi intretinut relatii sexuale cu el, in timp ce era inconstient. Politia britanica investigheaza cazul FOTO

Politia britanica a inceput o investigatie in legatura cu acuzatiile de hartuire sexuala aduse lui Kevin Spacey de un tanar britanic, care sustine ca actorul ar fi intretinut relatii sexuale cu acesta, in timp ce se afla in stare de inconstienta.

Kevin Spacey isi hartuia colegii din House of Cards: Si-a introdus mainile in pantalonii asistentului de productie

Noi dezvaluiri din culisele Hollywood-ului, unde nume mari ale industriei sunt acuzate pe banda pentru abuz sexual. Cel mai recent caz il care in vedere pe Kevin Spacey. Actorul este acuzat de un fost.

Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de opt membri ai echipei de filmare House of Cards. Marturiile angajatilor

Mai multi angajati ai serialului House of Cards il acuza pe Kevin Spacey de hartuire sexuala si comportament neadecvat, iar Netflix si compania producatoare a anuntat ca investigheaza acuzatiile aduse actorului.

Noi acuzatii la adresa lui Kevin Spacey. Actorul avea un comportament de pradator

Kevin Spacey a facut platoul productiei House of Cards un mediu de lucru toxic, din cauza unui tipar al agresiunilor sexuale, afirma opt persoane care au lucrat alaturi de Sp.

Dezvaluiri tulburatoare despre copilaria lui Kevin Spacey. Fratele actorului sustine ca tatal lor a fost un simpatizant nazist care l-a violat

Actorul Kevin Spacey, in varsta de 58 de ani, este cel mai nou nume de la Hollywood implicat intr-un scandal sexual. insa se pare ca actorul a ramas cu sechele inca din copilarie,.

House of Cards. Noi acuzatii grave la adresa lui Kevin Spacey: M-am trezit ca ma tinea in brate

Un barbat sustine ca a fost traumatizat dupa ce s-a trezit in pat cu actorul hollywoodian Kevin Spacey, implicat intr-un scandal urias de hartuire sexuala. Fapta s-ar fi petrecut in anii 80,.

Filmarile pentru ultimul sezon din House of Cards, suspendate pe perioada nedeterminata, dupa acuzatiile impotriva lui Kevin Spacey

Filmarile pentru cel de-al saselea si ultimul sezon al serialului House of Cards, cu Kevin Spacey in rol principal, au fost suspendate pe o perioada nedeterminata, in urma acuzatiilor recente care au compromis reputatia actorului.

Un nou nume de la Hollywoodil acuza pe Kevin Spacey de agresiune sexuala: Am povestit aceste lucruri doar terapeutului

Tony Montana, un regizor de documentare, a povestit cum actorul Kevin Spacey l-a agresat sexual intr-un pub din Los Angeles in urma cu 14 ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )