Libnet.ro
UNICEF

08:45

Actorul Matthew Perry, cunoscut din serialul Friends, a fost spitalizat de urgenta

Antena3 Antena3,
Actorul Matthew Perry, cunoscut din serialul Friends, a fost spitalizat de urgenta

Actorul Matthew Perry, cunoscut din serialul Friends, a fost spitalizat de urgenta marti, in urma unei perforatii a intestinului, potrivit presei britanice. in varsta de 48 de ani, actorul se. continuă pe Antena3

Matthew Perry, cunoscut din Friends, a fost spitalizat si operat de urgenta. Care este starea actorului

Actorul Matthew Perry 48 de ani), cunoscut din serialul Friends, a fost spitalizat de urgenta, in urma unei perforatii a intestinului, potrivit presei britanice.

Un cunoscut actor a fost spitalizat DE URGENTA. Milioane de fani sunt iN LACRIMI (FOTO)

Actorul Matthew Perry, in varsta de 48 de ani, cunoscut din serialul Friends, a fost spitalizat de urgenta marti, in urma unei perforatii a intestinului. Actorul se recupereaza dupa ce a suferit o.

Cum arata acum eroii principali din serialul Sunset Beach? In Romania telenovela a fost difuzata intre anii 1997 si 1999 si a facut furori!

E drept ca aceasta soap opera n-a facut multi purici la televizor, ruland doar doi ani, intre 1997 si 1999, insa a fost de ajuns ca telespectatorii acelor vremuri sa retina anumite figuri din acest.

Cum arata, azi, eroii frumosi si cool din serialul Melrose Place?

Soap opera produsa tot de tatal acestui gen de seriale, Aaron Spelling, a debutat in anul 1992 si si-a trait celebritatea pana in 1999, cand a fost difuzat ultimul episod. Era fratele mai mare al.

Povestea unei tinere din Romnia care a fost rapita la Londra si silita sa se prostitueze: Am fost fericita cnd traficantii au fost arestati, dar nemultumita de sentinte. Presupun ca nimic nu e just n viata asta

Povestea unei tinere romance care a ajuns victima a unei retele de trafic de femei, fiind silita sa se prostitueze la scurt timp dupa ce a plecat la Londra pentru studii este relatata pe larg de jurnalistii de laBBC News. Ana a plecat din Romania cu intentia de a-si continua studiile in capitala Marii Britanii, dar, mai intai avea nevoie de bani asa ca a avut mai multe slujbe temporare: ospatarita, femeie de serviciu, meditator la matematica. Apoi, intr-o zi de martie din 2011 a fost rapita in plina strada, dusa in Irlanda de Nord unde a trait iadul timp de noua luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )