Libnet.ro
UNICEF

11:00

Povestea unei tinere din Romnia care a fost rapita la Londra si silita sa se prostitueze: Am fost fericita cnd traficantii au fost arestati, dar nemultumita de sentinte. Presupun ca nimic nu e just n viata asta

Hotnews Hotnews,
 Povestea unei tinere din Romnia care a fost rapita la Londra si silita sa se prostitueze: Am fost fericita cnd traficantii au fost arestati, dar nemultumita de sentinte. Presupun ca nimic nu e just n viata asta

Povestea unei tinere romance care a ajuns victima a unei retele de trafic de femei, fiind silita sa se prostitueze la scurt timp dupa ce a plecat la Londra pentru studii este relatata pe larg de jurnalistii de laBBC News. Ana a plecat din Romania cu intentia de a-si continua studiile in capitala Marii Britanii, dar, mai intai avea nevoie de bani asa ca a avut mai multe slujbe temporare: ospatarita, femeie de serviciu, meditator la matematica. Apoi, intr-o zi de martie din 2011 a fost rapita in plina strada, dusa in Irlanda de Nord unde a trait iadul timp de noua luni. continuă pe Hotnews

webPR: Startup-ul din Romnia care a dezvoltat o solutie software folosita n recrutarea din Singapore, SUA sau Germania

Recrutarea oamenilor talentati provoaca, de cele mai multe ori, o competitie energica intre companiile din diverse domenii. O afacere nu poate evolua fara oamenii potriviti, iar profesionistii din HR apeleaza la metode diverse pentru a face cele mai reusite angajari. De cele mai multe ori, firmele isi propun sa acopere o pozitie vacanta intr-un timp cat mai scurt, apeland la site-uri de joburi sau retele de socializare.

Barbatul care a EVADAT de la sediul unei instante din Bucuresti a fost prins! INCREDIBIL unde a fost gasit de politisti

Barbatul care a evadat ieri din sediul Judecatoriei Sector 3 a fost depistat pe strada, pe raza Sectorului 3. in prezent, acesta se afla in custodia politistilor. Potrivit politistilor, barbatul era.

Arad: Politistii au constatat ca femeia care ar fi fost rapita e ruda cu presupusii agresori, iar aceasta nu a depus plangere

Politistii aradeni, care au dus la audieri, miercuri, mai multe persoane despre care credeau ca au fost implicate in rapirea de pe strada a unei femei, au constatat ca presupusa victima este ruda cu cei audiati si nu a depus plangere. Femeia, care a fost identificata si are 41 de ani, sustine ca i s-a facut rau dupa o altercatie verbala pe strada si a chemat in ajutor familia.

Descoperire socanta in Bistrita-Nasaud. Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost gasit in apropierea unui rau

Cadavrul unei tinere de 21 ani a fost gasit marti seara in apropierea raului Bistrita Ardeleana, in cartierul Viisoara din municipiul Bistrita, cauza decesului urmand sa fie stabilita in urma.

Arad: Mai multi martori au sesizat Politia ca o femeie a fost rapita de pe strada, fiind bagata cu forta intr-o dubita; au fost instituite filtre pe drumuri

Mai multi martori au sesizat, luni dupa-amiaza, ca o femeie a fost rapita in centrul orasului Arad, fiind luata cu forta de pe strada si bagata intr-o dubita care a demarat in mare viteza. Politistii au instituit filtre rutiere in tot judetul, insa deocamdata nu cunosc identitatea presupusei victime, pentru ca familia nu a sesizat disparitia.

Caz socant la Arad. O femeie a fost rapita in plina zi, de pe o strada din centrul orasului

Caz socant la Arad, unde o femeie a fost rapita in plina zi, de pe o strada din centrul orasului. Desi s-a impotrivit si a tipat dupa ajutor, femeia a fost luata pe sus de mai multi indivizi si.

Marturia cutremuratoare a unei romance: Am fost rapita la Londra si traficata pentru sex

Acum cativa ani, Anna a parasit Romania si s-a dus in Londra cu gandul de a studia. Avand nevoie de bani, si-a luat locuri de munca temporare. A lucrat ospatarita, a facut curatenie in case, a predat matematica. Dar, intr-o zi din martie 2011, viata ei a luat o intorsatura nedorita. A fost luata cu forta de pe strada si a trecut prin noua luni de iad, scrie BBC.

EXCLUSIV Scrisoarea de la care ar putea creste si mai mult preturile RCA: Ce nereguli vede Comisia Europeana n legislatia asigurarilor auto din Romnia

Stabilirea unor plafoane la tarifele RCA pe care asiguratorii le pot aplica 'clientilor cu risc ridicat', limitarea la maxim 25% din tariful final RCA a cheltuielilor administrative si de vanzare ale politei de asigurare si obligatia asiguratorilor de a notifica ASF inainte de orice intentie de modificare a primelor de asigurare sunt principalele nereguli pe care Comisia Europeana le vede in legislatia RCA din Romania, potrivit unei informari transmise de la Bruxelles autoritatilor romane, document obtinut de HotNews. ro. Vezi in articol ce nereguli considera Comisia Europeana ca ar trebui corectate in legislatia RCA din Romania, pentru ca tara noastra sa nu ajunga in fata Curtii Europene de Justitie.

CAZ SOCANT in Romania: A fost RAPITA de pe strada! Toata tara este in ALERTA

Caz halucinant in Arad! O femeie a fost fortata, luni, de mai multe persoane, sa urce intr-o duba, in centrul orasului. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arad, mai multi.

MAE: nca doi romni - raniti n explozia de la Bologna; bilantul se ridica la trei raniti din Romnia

Alti doi cetateni romani au fost identificati printre persoanele ranite in urma exploziei de luni din apropierea aeroportului de la Bologna, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. in total, pana in prezent, trei romani au fost raniti in urma accidentului de la Bologna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )