Libnet.ro
UNICEF

18:15

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL impreuna! BOMBA mondena a anului: Da, cei doi au confirmat relatia!

B1 B1,
Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL impreuna! BOMBA mondena a anului: Da, cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a publicat pe Facebook o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia. Mai mult, acesta a adaugat o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa. continuă pe B1

Medicii au facut anuntul trist: BOALA de care SUFERA actorul Mihai Bendeac e INCURABILA!

Mihai Bendeac a dezvaluit ca sufera de mult timp de depresie, dar profesia lui, faptul ca-i face pe oameni sa rada, ii da putere. Actorul a mai dezvaluit ca nu crede in religii, ci in bunatate,.

Mihai Bendeac, accidentare HORROR! Actorul nu mai poate nici sa mearga... Fanii au ramas iNGROZITI cand au vazut VANATAILE TERIBILE (FOTO)

Mihai Bendeac si-a ingrozit fanii cu cea recenta fotografie pe care a publicat-o pe Instagram. Actorul a suferit o accidentare teribila, iar piciorul lui arata graoznic. El a folosit numele unei piese in .

Informatii BOMBA, facute publice iN PREMIERA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au RECUNOSCUT totul...

Mihai Bendeac si-a dat seama ca-si doreste foarte mult un copil, in timp ce avea grija de nepotica Deliei, venita in vizita pe platourile X-Factor, dar si de copiii concurentilor. in maximum trei ani.

Esti un DOBITOC!... SCANDAL SOC provocat de Mihai Bendeac! Ce se intampla cu X-Factor...

Mihai Bendeac a avut parte de un moment nu tocmai placut din postura de jurat al iUMOR, dupa ce unul dintre concurenti, Bogdan Zolteanu, l-a acuzat ca-si face meseria numai pentru bani. Ai fost de patru ori.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2833 seconds )