Libnet.ro
UNICEF

14:00

Informatii BOMBA, facute publice iN PREMIERA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au RECUNOSCUT totul...

B1 B1,
Informatii BOMBA, facute publice iN PREMIERA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au RECUNOSCUT totul...

Mihai Bendeac si-a dat seama ca-si doreste foarte mult un copil, in timp ce avea grija de nepotica Deliei, venita in vizita pe platourile X-Factor, dar si de copiii concurentilor. in maximum trei ani. continuă pe B1

BOMBA mondena a EXPLODAT: Adevarul despre relatia dintre Stefan Banica Jr. si frumoasa din trupa ASIA...

Sorana Darclee si Stefan Banica Jr. sunt verisori primari. Fosta membra a trupei ASIA a povestit cum se intelege cu el. Cu Stefan ma inteleg foarte bine. Nu ne vedem! Nu ne vedem.

Stefan Banica, record in 2018: 5 concerte de Craciun

Stefan Banica a incheiat aseara la Cluj Napoca seria concertelor sale extraordinare de Craciun din 2018. Anul acesta, Stefan Banica a sustinut cinci concerte de Craciun, detinand in continuare, si in 2018, recordul, pentru un artist roman, ca numar de concerte de anvergura desfasurate in unele din cele mai mari sali de spectacole din Romania .

I se spune RAZBUNATORUL! Ce i-a FACUT Stefan Banica Jr. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate INTERZISE...

Camelia Constantin a pierdut procesul pe care i l-a intentat lui Stefan Banica Jr. , in incercarea de a obtine de la acesta o pensie alimentara mai mare pentru fiul lor. Camelia si Stefan au fost impreuna.

CASTIGATOR FINALA X FACTOR ROMANIA 2018. Anuntul facut de Stefan Banica Jr inainte de finala de la Antena 1

CASTIGATOR FINALA X FACTOR ROMANIA 2018 Juratul X Factor Stefan Banica face eforturi pentru ca in fiecare an, in Ajunul Craciunului, sa fie acasa de cei dragi, iar anul acesta, dupa finala X.

ADEVARURI NESTIUTE despre Stefan Banica Jr.: Da, ea s-a ales cu niste JULITURI FANTASTICE in luna de miere...

Stefan Banica Jr. a avut un mariaj de cativa ani cu Mihaela Radulescu, la inceputul anilor 2000. Cristi Brancu a dezvaluit recent un incident care a avut loc la nunta celor doi. Au fost cateva semne pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )