Libnet.ro
UNICEF

21:15

Actorul Nelsan Ellis, cunoscut pentru rolul din serialul True Blood, a murit la 39 de ani

România Liberă România Liberă,
Actorul Nelsan Ellis, cunoscut pentru rolul din serialul True Blood, a murit la 39 de ani

Actorul Nelsan Ellis, cunoscut pentru rolul Lafayette din serialul True Blood, a murit, sambata, la 39 de ani, din cauza unei boli de inima. continuă pe România Liberă

Veste socanta! Un actor din serialul True Blood a murit la doar 39 de ani (FOTO, VIDEO)

Veste cumplita in lumea cinematografiei. Actorul Nelsan Ellis, cunoscut pentru rolul lui Lafayette din serialul True Blood, s-a stins din viata, potrivit rollingstone. Acesta avea doar 39 de.

Nelsan Ellis, actorul din serialul True Blood, a murit la varsta de 39 de ani

Nelsan Ellis, actorul in filmele True Blood si Get on Up, a murit la varsta de 39 de ani, in urma unor complicatii la inima, potrivit The Hollywood Reporter, noteaza News. ro.

Nelsan Ellis, actorul din serialul True Blood, a murit la varsta de 39 de ani

Nelsan Ellis, actorul in filmele True Blood si Get on Up, a murit la varsta de 39 de ani, in urma unor complicatii la inima, potrivit publicatiei Hollywood Reporter, citata de News. ro.

Dosarul in care Elena Udrea si Ioana Basescu au fost trimise in judecata, privind finantarea campaniei pentru alegerile din 2009, ar putea fi mutat la CAB. Udrea lanseaza noi acuzatii: Asa de tare s-a grabit DNA, ca au trimis dosarul la o instanta necompe

03: Dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile din 2009 ar putea fi mutat de la IICJ la Curtea de Apel Bucuresti CAB), dupa ce un judecator a ridicat problema necompetentei instantei, avand in vedere calitatea inculpatilor din acest caz, informeaza Mediafax.

il mai stiti pe catelul Labus din serialul Toate panzele sus? Al cui era de fapt patrupedul

Serialul Toate panzele sus a incantat generatii intregi de romani. Copii, parinti si bunici stateau in fata televizorului pentru a vedea ce se.

30 de ani de inchisoare pentru romanul din Franta care si-a ucis sotia gravida si copiii

Un roman in varsta de 40 de ani care si-a ucis intreaga familie a fost condamnat vineri in Franta la 30 de ani de inchisoare, transmite AFP. Sotia gravida injunghiata, cei doi copii cu gatul taiat si nimic pentru a explica oroarea, mentioneaza sursa citata.

Raiffeisen a suspendat oferta publica initiala pentru divizia din Polonia

Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International RBI) a suspendat joi planificata listare a unei participatii de 15% la subsidiara sa poloneza, din cauza nivelului insuficient de interes din partea investitorilor, transmite Reuters.

Hidrologii au emis o alerta de Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Alba, Hunedoara si Sibiu, pana la 22:00

Hidrologii au emis, joi, o atentionare Cod galben de inundatii pentru rauri mici din judetele Alba, Hunedoara si Sibiu, valabila pana la ora 22:00.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )