Libnet.ro
UNICEF

12:30

30 de ani de inchisoare pentru romanul din Franta care si-a ucis sotia gravida si copiii

România Liberă România Liberă,
30 de ani de inchisoare pentru romanul din Franta care si-a ucis sotia gravida si copiii

Un roman in varsta de 40 de ani care si-a ucis intreaga familie a fost condamnat vineri in Franta la 30 de ani de inchisoare, transmite AFP. Sotia gravida injunghiata, cei doi copii cu gatul taiat si nimic pentru a explica oroarea, mentioneaza sursa citata. continuă pe România Liberă

Franta: 30 de ani de inchisoare pentru un roman care si-a ucis sotia gravida si copiii

Sotia gravida injunghiata, cei doi copii cu gatul taiat si nimic pentru a explica oroarea: un roman in varsta de 40 de ani care si-a ucis intreaga familie a fost condamnat vineri in Franta la 30 de ani de inchisoare, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Roman condamnat la 30 de ani de inchisoare in Franta, pentru ca si-a ucis sotia gravida si copiii

Un roman a fost condamnat la 30 de inchisoare de catre un tribunal din Franta dupa ce si-a injunghiat sotia gravida si si-a ucis doi copii, relateaza Le Parisien. Procurorul insarcinat cu dosarul ceruse inchisoarea pe viata in cazul barbatului.

Un roman a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare in Franta, dupa ce si-a ucis sotia insarcinata si copiii

Un roman in varsta de 40 de ani din Franta a fost condamnat vineri la 30 de ani de inchisoare, dupa ce si-a ucis sotia insarcinata si cei doi copii, anunta TVANouvelles. Barbatul a comis crima in iulie 2014, cand si-a ucis familia cu un cutit.

Fostul manager al Spitalului Judetean Constanta, condamnat definitiv la 6 ani si 8 luni de inchisoare pentru spalare de bani si luare de mita

Fostul manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Constanta, Danut Capatana, a fost condamnat la 6 ani si 8 luni de inchisoare pentru spalare de bani si luare de mita, de catre Curtea de Apel Bucuresti, decizia magistratilor fiind definitiva, informeaza News. ro. El mai are o condamnare anterioara intr-un alt dosar de coruntie, dar in care sentinta nu este definitiva, si a fost trimis in judecata in alte doua cauze.

Un barbat din Anenii Noi risca 12 ani de inchisoare pentru ca si-a stropit concubina cu benzina si i-a dat foc

Un locuitor al raionului Anenii Noi risca pana la 12 ani de detentie pentru violenta in familie. Procuratura a finalizat urmarirea penala si a deferit justitiei cauza penala de invinuire a acestuia.

Dosarul in care Elena Udrea si Ioana Basescu au fost trimise in judecata, privind finantarea campaniei pentru alegerile din 2009, ar putea fi mutat la CAB. Udrea lanseaza noi acuzatii: Asa de tare s-a grabit DNA, ca au trimis dosarul la o instanta necompe

03: Dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile din 2009 ar putea fi mutat de la IICJ la Curtea de Apel Bucuresti CAB), dupa ce un judecator a ridicat problema necompetentei instantei, avand in vedere calitatea inculpatilor din acest caz, informeaza Mediafax.

Companiile din Romania care si-au depus bilanturile pe 2016 au pierdut 90.000 de salariati anul trecut

Numarul salariatiilor din companiile care au depus situatiile financiare aferente anului 2016 au ajuns la 3,91 de milioane de persoane la finalul anului trecut, in scadere cu 90. 000 fata de 2015, se arata intr-un studiu al companiei specializate in furnizarea produselor si serviciilor de management al riscului comercial Creditinfo, potrivit News. ro.

Fostul manager al Spitalului Judetean Constanta, condamnat definitiv la sase ani si opt luni de inchisoare, pentru luare de mita si spalare de bani

Fostul manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Danut Capatana, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti la sase ani si opt luni inchisoare cu executare, intr-un dosar de spalare de bani si luare de mita.

Preotul din Iasi care a dus 120 de copii la mare, cu ajutorul enoriasilor si al sponsorilor

Preotul Dan Damaschin din Iasi a reusit, cu ajutorul enoriasilor si al sponsorilor - unii din alte tari, sa adune fondurile necesare pentru a organiza o excursie la Marea Neagra pentru 120 de copii nevoiasi.

Orasul din Romania care isi produce singur curentul electric din gunoi

Autoritatile locale din orasul Seini, judetul Maramures, au reusit sa asigure curentul electric, pentru iluminatul public din intreaga localitate, construind o instalatie de biogaz, scrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )