Libnet.ro
UNICEF

10:00

Actorul Patrick Stewart, pentru prima data GOL intr-un serial

România Liberă România Liberă,
Actorul Patrick Stewart, pentru prima data GOL intr-un serial

Actorul Patrick Stewart, in varsta de 75 de ani, care a devenit celebru dupa ce a interpretat rolul capitanului Jean-Luc Picard din serialul Star Trek, a jucat prima scena nud din indelungata sa cariera in noul serial Blunt Talk, care va avea premiera pe 22 august. continuă pe România Liberă

Romania va participa pentru prima data la Targul international de carte de la Beijing

Romania va participa pentru prima data la Targul international de carte de la Beijing, ajuns la cea de-a 22-a editie, scrie Agerpres. La eveniment si-au anuntat prezenta 2. 270 de edituri din 82 de tari si.

VIDEO Astronautii au gustat pentru prima data salata cultivata in spatiu

Astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS) au gustat luni pentru prima data o salata cultivata in spatiu, un pas important in vederea viitoarelor misiuni cu echipaj uman pe Marte. NASA spera ca acest lucru va oferi o sursa durabila de hrana pentru astronautii care vor efectua misiuni spatiale de lunga durata.

Papusile Muppets aduc spectacolul Sesame Street Live - Elmo Makes Music pentru prima data in Romania: cand va fi show-ul si care sunt preturile biletelor

Papusile Muppets, celebrele personaje care isi mentin popularitatea dupa mai bine de trei decenii, ajung, in premiera, la Bucuresti, cu cea mai titrata productie artistica pentru copii, parinti si bunici.

Pentru ULTIMA data, Japonia isi cere SCUZE fata de atrocitatile comise in cel de-al doilea Razboi Mondial

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, si-a exprimat durerea profunda pentru actiunile desfasurate de Japonia in cel de-al doilea razboi mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )