Libnet.ro
UNICEF

11:01

Romania va participa pentru prima data la Targul international de carte de la Beijing

B1 B1,
Romania va participa pentru prima data la Targul international de carte de la Beijing

Romania va participa pentru prima data la Targul international de carte de la Beijing, ajuns la cea de-a 22-a editie, scrie Agerpres. La eveniment si-au anuntat prezenta 2. 270 de edituri din 82 de tari si. continuă pe B1

Premiera in spatiu: Astronautii vor manca pentru prima data salata cultivata pe ISS

Astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS) vor manca pentru prima data, luni, frunze proaspete de salata romana, care provin de la plante cultivate in spatiu, la bordul avanpostului orbital, informeaza ibtimes. co. uk.

VIDEO Astronautii au gustat pentru prima data salata cultivata in spatiu

Astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS) au gustat luni pentru prima data o salata cultivata in spatiu, un pas important in vederea viitoarelor misiuni cu echipaj uman pe Marte. NASA spera ca acest lucru va oferi o sursa durabila de hrana pentru astronautii care vor efectua misiuni spatiale de lunga durata.

Importurile au depasit exporturile, pentru prima data in ultimii 5 ani

In primul semestru am importat mai mult decat am exportat, deficitul balantei comerciale crescand cu 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la circa 3,3 miliarde euro, potrivit datelor INS.

Astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale vor manca pentru prima data salata cultivata in spatiu

In aceasta saptamana in meniul astronautilor de la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS) este inclusa si salata romana, cultivata la bordul avanpostului orbital, informeaza Daily Mail. Prin.

Papusile Muppets aduc spectacolul Sesame Street Live - Elmo Makes Music pentru prima data in Romania: cand va fi show-ul si care sunt preturile biletelor

Papusile Muppets, celebrele personaje care isi mentin popularitatea dupa mai bine de trei decenii, ajung, in premiera, la Bucuresti, cu cea mai titrata productie artistica pentru copii, parinti si bunici.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )