Libnet.ro
UNICEF

06:00

Actorul roman care a ajuns sa vanda legume, la piata. Ce mare nume a fost vazut la taraba

Playtech Playtech,
Actorul roman care a ajuns sa vanda legume, la piata. Ce mare nume a fost vazut la taraba

Surpriza de zile mari pentru bucurestenii care au mers la cumparaturi in zona Cotroceni! Unul dintre cei mai mari actori romani a ajuns sa vanda legume, la piata. Iata ce mare nume a fost vazut la taraba! Actorul roman care a ajuns sa vanda in piata Daca ati trecut prin piata din zona Cotroceni, in . continuă pe Playtech

Marele ACTOR roman care a ajuns sa vanda ROSII in piata. Incredibil despre cine este vorba!

Celor ce se aprovizioneaza de regula la piata volanta din Cotroceni, nu le-a venit a crede ochilor cand, in weekend, la taraba de rosii, un mare actor al scenei romanesti era pe post de vanzator. Mai intai.

Actorul Alexandru Arsinel vinde rosii in piata din Cotroceni: imi place sa fiu printre oameni

Actorul Alexandru Arsinel vinde rosii in piata din Cotroceni si spune ca asa are ocazia sa petreaca mai mult timp cu oamenii.

Mama Oanei Roman a ajuns la spital. Ce s-a intamplat cu Mioara

Ajunsa la 80 de ani, Mioara Roman se pare ca iar ar fi avut nevoie de o vizita la medic. Oana Roman este cea care a facut anuntul despre starea de sanatate a mamesi sale. Mioara Roman a ajuns la spital Mioara Roman, de ceva vreme locuieste impreuna cu fiica sa, Oana, tcmai datorita problemelor .

Politia italiana a arestat un roman care hartuia si ameninta o tanara

Politia italiana a arestat un barbat din Romania, care este acuzat ca a hartuit si amenintat cu moartea o tanara dinColombo,timp de zece luni, scrieCorriere di Viterbo. Tanara a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )