Libnet.ro
UNICEF

20:15

Actorul Ed Westwick nu va fi acuzat de viol si agresiune sexuala, din cauza dovezilor insuficiente

Hotnews Hotnews,
 Actorul Ed Westwick nu va fi acuzat de viol si agresiune sexuala, din cauza dovezilor insuficiente

Actorul britanic Ed Westwick nu va fi acuzat de viol si agresiune sexuala, din cauza dovezilor insuficiente, potrivit declaratiilor oferite de procurori citati de cotidianulThe Guardian. continuă pe Hotnews

MAE: Grup de romni blocat n Londra, dupa ce Ryanair a anulat un zbor din cauza furtunilor puternice

Mai multi romani, printre care 25 de copii, au fost blocati in Londra, dupa ce compania Ryanair a anulat zborul din cauza furtunilor puternice din capitala Marii Britanii, in timp ce altii care aveau bilete la WizzAir au fost relocati catre alte zboruri cu destinatia Romania, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Panica pe aeroport. Peste 13.000 de pasageri blocati din cauza furtunilor

Peste 13. 000 de pasageri au ramas blocati pe aeroportul orasului SANDU din sud-vestul Chinei, din cauza unor furtuni foarte puternice. Pistele aeroportului au fost inchise timp de mai multe ore. Aproape.

Trafic oprit pe Autostrada Soarelui la km 56, pe sensul catre Bucuresti, din cauza unui accident

Traficul rutier este oprit pe sensul catre Bucuresti pe Autostrada Soarelui Bucuresti - Constanta, la kilometrul 56+500 metri, in zona localitatii Nicolae Balcescu, judetul Calarasi, din cauza unui accident.

Un avion, la un pas de catastrofa dupa ce doi piloti s-au certat n timpul zborului din cauza mncarii

Avionul Iraqi Airways a decolat fara probleme de la Mashhad, in Iran, insa cei peste 150 de pasageri au fost cat pe ce sa nu ajunga niciodata la Bagdad, din cauza unei dispute intre pilot si copilot, care s-au certat dintr-un motiv putin plauzibil - mancarea, relateaza AFP, citata deAgerpres.

TRAGEDIE in Braila: O tanara a intrat cu masina intr-un copac, din cauza ploii torentiale

O fata de 25 de ani a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un copac, din cauza ploii torentiale, pe DN 2 B, in Braila. Potrivit autoritatilor, tanara nu a adaptat viteza la conditiile si a pierdut.

Pericol la malul marii. Zeci de plaje au fost inchise din cauza alergiilor toxice

Zeci de plaje de pe coasta poloneza a Marii Baltice au fost inchise, iar scaldatul a fost interzis din cauza prezentei, favorizata de canicula, a unor alge verzi, toxice, au anuntat miercuri serviciile.

Pericol la malul marii. Zeci de plaje au fost inchise din cauza algelor toxice

Zeci de plaje de pe coasta poloneza a Marii Baltice au fost inchise, iar scaldatul a fost interzis din cauza prezentei, favorizata de canicula, a unor alge verzi, toxice, au anuntat miercuri serviciile.

Razboi intre doua clanuri din cauza unei manele cantate de Florin Salam

Versurile unei manele cantate de Florin Salam i-au suparat pe interlopii clanului Constantin, din Iasi: Sa dispara indienii, unde apar Cordunenii. Prin intermediul unor filmulete postate pe Internet,.

Un eurodeputat spune ca Summit-ul UE de la Sibiu este in pericol sa nu se mai tina, din cauza Guvernului

Eurodeputatul Siegfried Muresan PPE) sustine ca organizarea Summitului UE de la Sibiu din data de 9 mai 2019 este o oportunitate pusa in pericol de Guvern, dupa ce acesta a alocat doar 9 milioane de lei din cele 15 milioane necesare.

Profitul Deutsche Bank, in scadere din cauza restructurarii

Deutsche Bank AG, cel mai mare grup bancar din Germania, a raportat, ieri, scaderea cu 14% a profitului sau net in trimestrul al doilea din 2018, in ritm anual, pe fondul restructurarii lansate de noua conducere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )