Libnet.ro
UNICEF

12:30

Actrita Alexandra Davidescu a incetat din viata la 87 de ani

Antena3 Antena3,
Actrita Alexandra Davidescu a incetat din viata la 87 de ani

Teatrul pentru copii si tineret Colibri Craiova anunta cu tristete despartirea de Alexandra Davidescu, actrita care o viata a adus papusile si povestile in existenta multor generatii de. continuă pe Antena3

Poetul si criticul Egyed Peter a incetat din viata

Un nume important al culturii maghiare din Transilvania, scriitorul roman Egyed Peter a incetat din viata la varsta de 64 de ani. Anuntul a fost facut public de presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care si-a luat.

Doliu in lumea artistilor! Un indragit om de televiziune s-a stins din viata

Barry Chuckle, unul dintre componentii trupe de comedie Chuckle Brothers, s-a stins din viata la varsta de 73 de ani. Anuntul a fost facut de managerul echipei. Barry s-a stins din viata acasa,.

Un indragit om de televiziune s-a stins din viata!

Un indragit om de televiziune s-a stins din viata: Mi-am pierdut cel mai bun prieten Citeste mai mult pe.

Neti Sandu, dezvaluiri din viata personala. Este prima data cand vorbeste deschis despre asta: A fost infiorator de greu

Vedeta de televiziune Neti Sandu a facut marturisiri despre viata sa personala si despre relatiile pe care le-a avut. M-am maritat si a durat doi ani. Cred ca aveam 24 de ani. Nu era un colg de facultate,.

Un celebru bucatar francez s-a stins din viata VIDEO

Marele bucatar francez Joel Robuchon a murit astazi, la Geneva, in Elvetia, anunta Le Figaro. Robuchin avea 73 de ani si suferea de cancer.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )